Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/501 anonim ***** válasza:
Írj ha van eredmény!:)
2015. máj. 26. 13:54
 72/501 A kérdező kommentje:
Szia :-). Jó lett a cukrom nem ment fel 6-ra sem. Viszont a vasam alacsony,ma vettünk vastabit,sejtettem is hogy ez lesz,mert a Czeizel vitamint szedem,és nincs benne vas,csak az első trimeszteriben. Van baci sok a vizeletben,de azt mondta a dokim ha a nitrit negatív,akkor nincs ok az aggodalomra. Voltál fogorvosnál? Lassan nekem se árt majd egy ellenőrzés,mert minden hajnalban kajálok. Vettem diabetikus kekszet,hogy ne hízzak annyit :-) aktív most is a picid? Nálunk lustaság van,nem olyan aktív pár napja.
2015. máj. 29. 12:50
 73/501 anonim ***** válasza:

Az jo, hogy jo lett a cukrod! Vasat mar a 12. hettol kell szednem mert alacsony volt a hemoglobin meg tsa...

A fogorvos gyorsan vegzett,10 perc es mar kesz is voltam! Picurom vegig boxolta a kezelest! Most aktiv, nalunk a hidegfrontnal van lustasag!:)))

Kovetkezo vizsgalat mi lesz es mikor?

2015. máj. 29. 22:16
 74/501 A kérdező kommentje:
Ari lehet :-). Két hét múlva ultrahang,utána megyünk 4D-re. A védőnő két nap múlva jön ki hozzánk,nem tudom addig hogy vár-e más vizsgálat ránk.
2015. jún. 2. 22:12
 75/501 A kérdező kommentje:
Szia. Volt a védőnő,csak olvasnivalót hozott a szülésről,szoptatásról. Elmondott sok infót hátha előbb bekerülnénk. Vizsgálatok most egy darabig nem lesznek. Ti hogy vagytok?
2015. jún. 4. 12:12
 76/501 anonim ***** válasza:

Szia! Minden rendben, leszamitva hogy vizesedek, vernyomasom alacsony a pulzusom meg magas...

Ez a meleg nem tesz valami jot nekem, de sose szerettem!:))

A baba sokat es erosen ficankol, ma kinyomta magat vagy mit csinalt de durvan torzult a hasam! Lehet megfordult! 😃😃

En hetfon megyek terhelesre es az azt koveto heten pedig vedono meg doki. Ma toltottem a 24. hetet:)

Ti, hogy vagytok?

2015. jún. 4. 15:28
 77/501 A kérdező kommentje:
De jó :-) engem gyötör éjjelente a pindúr. Nagyon erős már,de gondolom akkor te is néha meglepődsz. Mi jövő héten megyünk 4Dre,már tűkön ülök :-D. Kíváncsi leszek neked hogy fog ízleni az édes lötty :-D
2015. jún. 9. 20:45
 78/501 anonim ***** válasza:

Szia! Jo lett a terheles eredmenye! Minden okes!!!:)))

Nem volt borzalmas leszamitva, hogy miutan megittam,1 ora elteltevel rosszul lettem! Meg jo h ott volt baratnom, akivel tortenetesen egy nap kulonbseggel vagyunk kiirva!:))) igy karoltve jarunk vizsgalatokra.:)))

Irj majd, hogy milyen a 4d! En 3 het mulva tervezem.

2015. jún. 10. 08:11
 79/501 A kérdező kommentje:
Szegény :-(. Még szerencse hogy nem voltál akkor egyedül. Nekem kis citromot raktak bele,úgy nagyon fini volt. Bár nagyon édesszájú lettem a terhesség alatt. Majd rakok fel képet,mert Dvdt meg képeket is kapunk. Még jó hogy délután megyünk,mert délelőtt mindig alszik a picúr :-)
2015. jún. 10. 14:25
 80/501 anonim ***** válasza:

Okes! Majd varom a kepet!:))))

Babaszobaval, hogy alltok?

2015. jún. 10. 21:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!