Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.2015. jan. 19. 06:25
31/501 A kérdező kommentje:
Én is eddig 2 kg-nál tartok. Igen,mutatták hogy dobog a szíve,és a keze lassan mozgott,direkt köhögnöm kellett,arra megmoccant,aztán aludt tovább. Azóta érzem mocorogni is,olyan édi. Én fiút szeretnék,de a lányt is természetesen szeretni fogom. Ha fiu akkor Zoltán,a párom után. Ha lány akkor Barbara :-) Írj majd mindig :-)
2015. márc. 26. 10:03
32/501 anonim válasza:
Haho! Hivott a prof., hogy megjott az eredmeny! Minden rendben, negatív az osszes szűrt genetikai rendellenesseg, es kislányt hordok a szívem alatt! 😍😍😍😃😃
Boldogság van!
Irj majd te is!!:)
33/501 A kérdező kommentje:
Gtatulálok :-) remélem mi is megtudjuk két hét múlva a nemét. Már nagyon izgulok. Furcsa,de minden nap érzem. Nagyon aktív a kis törpi <3. Remélem hanarosan téged is bökdös majd :-)
2015. ápr. 1. 19:28
34/501 anonim válasza:
Szióka! Hogy vagytok? Mesélj! Mikor mész dokihoz?
35/501 A kérdező kommentje:
Szió. Ma voltunk,minden rendben. Hát nem az én dokim nézett ma sztkba,ezért odabökte a kérdésemre hogy fiú,de nem 100%. Jövő hét szerdán kell mennem magánba,ott ha jó pózban leszünk remélem biztosabbat tudunk. :-) Ti Hogy vagytok? Rosszullétek? Én eddig +4kg-nál járok. Hát inkább pocakra és derékra jött,máshova még talán nem. Írj ám :-) Vigyázz magatokra :-)
2015. ápr. 13. 20:45
36/501 anonim válasza:
Szia! Mi is jol vagyunk. Jovohet kedden megyek dokihoz. Eddig kb 3 kilot hiztam! A rosszulletem mar elmultak hal istennek, de mostanaban meg inkabb a hasam huzodik es szurkal neha, ilyenkor bekapok napi 1-2 magnerotot es pihenek! A babat mintha neha mar ereznem! Ilyen erzest soha nem ereztem ezelott, igy sejtem h ő az!!:)))
37/501 A kérdező kommentje:
Igen,már biztos ő az. Ha front van,szedhetsz többet is ha akkor jobban húzódik. Már várom hogy megerősítsék a nemét :-)
2015. ápr. 14. 16:48
38/501 A kérdező kommentje:
Ti már adtatok nevet a picilánynak?
2015. ápr. 14. 16:49
39/501 anonim válasza:
2 név között tipródunk!:))) ami persze meg valtozhat, de Viktória vagy Vivien.
40/501 A kérdező kommentje:
Mindegyik szép név :-)
2015. ápr. 14. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!