Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szia! Mizujs veletek? Hogy vagytok?
Mi jol vagyunk, pöttömkém mar egesz aktiv, napi tobbszor is erzem, hogy ficankol!:))
Ma voltunk uh-n, minden rendben, a 18. hetet tapossuk!😃
De jó!!!:))) örülök, hogy kukis!;) az én kis törpillàm 200g most! 2 hét múlva megyek 4d-s genetikai uh-ra.
24 hetes súlyú??? Mekkora?
😃 nem baj az! Valószínű akkor tényleg hamarabb fogant! Mondjuk nálunk is ez van de max 4-5 nappal fogant hamarabb mint középidő!:)))
Hízással, hogy állsz? Rám 7 kiló jött fel, de akár kinek mondom nem hiszi el mert nem látszik, max a hasam és a mellem nagyobb!😃 védőnő szerint figyeljek arra, hogy mit eszem...
Gondoltam màr rá, hogy a vitamin lehet a ludas, mert többet nem eszem mint ezelőtt! Több zöldséget és gyümölcsöt eszem...
Én ladeevitet szedek minden nap+ cetebe-t, illetve maltofert meg magnerotot. Az a baj, hogy nagyon szeretem a tésztát, ezt kellene lecsökkenteni ( meg a jégkrémet) 😝😃
Hátha megállok majd a hízással mert így bálna leszek 😩
Én meg 62 kg-ról indultam most meg 69. Jah és 167 cm vagyok.
Sok sok évig 54 voltam de akkor nagyon soványnak néztem ki.
Jövőhéttől lehet járni fogok kismama jógára, doki engedélyezte! A derekam már most ki van, hátha használ majd! Te dolgozol még? Én kezdettől itthon vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!