Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/501 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mizujs veletek? Hogy vagytok?

Mi jol vagyunk, pöttömkém mar egesz aktiv, napi tobbszor is erzem, hogy ficankol!:))

Ma voltunk uh-n, minden rendben, a 18. hetet tapossuk!😃

2015. ápr. 21. 19:26
 42/501 A kérdező kommentje:
Szia. Ma voltunk uhn. Megerősítették hogy fiú. Nagyon boldog vagyok. Na akkor jönnek a ficánkolós esték. Én éjjel is kelek rá néha. Olyan cuki. Ma,uhn pont csuklott,nem is tudtam hogy attól ráng néha a pocim. Most meg 24 hetes súlyu a baba,pedig 20 hetesek vagyunk. Pedig vékony vagyok. Nem lesz semmi ha 4 kg feletti lesz :-D
2015. ápr. 22. 15:46
 43/501 anonim ***** válasza:
100%

De jó!!!:))) örülök, hogy kukis!;) az én kis törpillàm 200g most! 2 hét múlva megyek 4d-s genetikai uh-ra.

24 hetes súlyú??? Mekkora?

2015. ápr. 22. 16:00
 44/501 A kérdező kommentje:
Azt mondta 440 gramm. És hogy 25.hétig kell a,babáknak 500 grammnak lenni. Eddig mindig nagyobb volt,bár a teszt is a nemvárt előtt jóval pozi lett,szerintem ő előbb fogant. Vagy ilyen dagi.:-D
2015. ápr. 22. 19:20
 45/501 A kérdező kommentje:
Most néztem ezen a héten olyan 300 grammosak a babák. Uh nem sokkal dagibb :-)
2015. ápr. 22. 19:26
 46/501 anonim ***** válasza:

😃 nem baj az! Valószínű akkor tényleg hamarabb fogant! Mondjuk nálunk is ez van de max 4-5 nappal fogant hamarabb mint középidő!:)))

Hízással, hogy állsz? Rám 7 kiló jött fel, de akár kinek mondom nem hiszi el mert nem látszik, max a hasam és a mellem nagyobb!😃 védőnő szerint figyeljek arra, hogy mit eszem...

2015. ápr. 22. 20:17
 47/501 A kérdező kommentje:
Eddig 4.5 kg jött fel,de én a vitamint csak pár naponta szedem,mert sok főzeléket,levest főzök,azt mondta a doki ha heti 3-at veszek be elég. Rajtam se látszik,annyi Hogy puhább lettem mert nem kondizok a pozi teszt óta. Állítólag a terhes vitamin van akinek növeli az étvágyát. Nekem most olyan mint régen,csak a csokiból eszek többet,régen alig ettem :-)
2015. ápr. 22. 21:00
 48/501 anonim ***** válasza:

Gondoltam màr rá, hogy a vitamin lehet a ludas, mert többet nem eszem mint ezelőtt! Több zöldséget és gyümölcsöt eszem...

Én ladeevitet szedek minden nap+ cetebe-t, illetve maltofert meg magnerotot. Az a baj, hogy nagyon szeretem a tésztát, ezt kellene lecsökkenteni ( meg a jégkrémet) 😝😃

Hátha megállok majd a hízással mert így bálna leszek 😩

2015. ápr. 22. 21:09
 49/501 A kérdező kommentje:
A jégkrém nálam is megy főleg este :-) azt mondják hogy a vitamintól van soknak nagy babája. Hát nem tudom. Én 56ról indultam. Nem leszel bálna. Sokak írják hogy hamar ledobták szülés után.
2015. ápr. 22. 21:12
 50/501 anonim ***** válasza:

Én meg 62 kg-ról indultam most meg 69. Jah és 167 cm vagyok.

Sok sok évig 54 voltam de akkor nagyon soványnak néztem ki.

Jövőhéttől lehet járni fogok kismama jógára, doki engedélyezte! A derekam már most ki van, hátha használ majd! Te dolgozol még? Én kezdettől itthon vagyok...

2015. ápr. 22. 22:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!