Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra
elmúlt a puffadás?
21/501 A kérdező kommentje:
Szia. Hogy vagytok? :-). Én szerdán megyek uh-ra. Már alig várom. Nem vagyok rosszul,a puffadás jön-megy. Olyan hihetetlennek tűnik hogy babát várok.
Szia! Én mèg rosszul vagyok!:( elég sokat hányok, ha épp nem akkor meg hányingerem van... Jövőhéten kedden megyek uh-ra. Te?
2015. febr. 18. 09:58
23/501 A kérdező kommentje:
Ma voltunk uhn,11hét három naposnak kellene lennünk,de 12 hét két naposak vagyunk méret alapján. Alig tudott a doki uh képet csinálni úgy izgett mozgott a pici. El sem hiszem,csodálatos volt :-) a rosszulléteken kívül minden rendben ugye?
Szia! Minden rendben!:) koszi kerdesed!:) leszamitva a sok hanyast a babaval minden okes! Tegnap voltunk uh-n! 32mm-es es ugy mozog egyemmmmmeeeeg!!:)))) csodalatos erzes! Nekem meg vannak tunetek, hasam total puffadt, ma vennem kell egy nacit mert nem jo mar a regi! Melleim meg fajnak es ugye a hanyas emelyges megvan! No de mar csak 1-2 het es elmulik! Most leszek 10 hetes!;)) veled mizujs? Hogy vagytok?
2015. febr. 25. 06:59
25/501 A kérdező kommentje:
Szia. Ennek örülök :-) mi túl vagyunk a 12 hetes genetikai uhn. Minden rendben volt. Kértünk kombinált tesztet is,az ma jött meg,ez is jó lett. Hétfőn 64 mm volt az ülőmagasságunk. A pár napos hányinger elmúlt,bár szerintem az idegességtől volt. A puffadás nálam is megvan megint. Hát igen,a nacik nekem is nyomják már a pocit :-) néha írj ám. Gratulálok,és vigyázz magatokra :-)
Szia! Mizujs, hogy vagytok? Mesélj!
Mi jol, ma volt a 12 hetese genetikai uh, meretei szerint mar 13 hetes! Minden rendben vele!:))) en is jobban vagyok mar, habar meg tart a hanyas csak megis csokkeno tendenciaval!;) veeegre!!!!
2015. márc. 13. 13:57
27/501 A kérdező kommentje:
Szia. De jó,nagyon örülök :-) én szerdán megyek uhra,nagyon izgulok. 15 hetesek leszünk. Nekem a puffadás van meg,azon kívül energikusabb vagyok. Remélem neked is minden elmúlik. Uh után is írok majd :-)
Szia! Okes, majd irj! Lekopogom, mar par napja nem hanyok es az emelyges is muloban!!!:))) vegre!!
A puffadas nalam is megvan, de mar a bugyi vonalaban kezd kidomborodni a mehem, egesz takaros pukli van alakuloban!😃
En jovoheten kedden megyek uh-ra!:)
2015. márc. 16. 13:34
29/501 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök :-) remélem elmúlik hogy tudj nagyokat enni :-) mi ma voltunk,aludt,nem tudtuk felkelteni. Úgyhogy nem mutatta meg mi van a lába között. Majd négy hét múlva megyünk sztk genetikai uhra. Már alig várom :-) neked sincs már sok vissza hogy újra lásd :-)
Szia! Orulok, hogy veletek is minden rendben! Mar jol vagyok en is, az evessel nincs gond!!:)) kb egy lovat meg tudnek enni! 🙊
2 kg-ot hiztam is..., de probalok vigyazni
Uh-n latszott, hogy alszik?? Vagyis mozdulatlanul fekudt? De edes lehetett!:)))
Kivi leszek a nemukre! Esetleg megerzes van? Neveken gondolkoztatok mar?
2015. márc. 19. 13:27
Kapcsolódó kérdések: