Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szia! Koszonjuk mi is jol vagyunk! Par napja vettem eszre, hogy kinyomja magat! Nagyon furi latvany!! 😆😆 huuu miket tudnak muvelni...;)
Hal' istennek ejszaka hagy aludni engem viszont a savam kikeszit!!
Borzalmas... No comment...
Borda rugast meg nem tapasztaltam 😋
De reggeltol estig aktiv a kisasszony!
Ujabban zsibbad a kezem...:( erre calciumot ajanlott a dokim es vissza tert a gyakori pisiles!:) kb ennyi
Azt mar eszre vettem, hogy a simire reagal! Meg hullamozni is szokott a hasam, na az mi vicces! En is szoktam neki mondani, hogy most hva indult?!:))))
A zsibbadas a vizesedes miatt lehet doki szerint...
Cukipofa :-). Nekem a bal lábam nagyon kicsit vizes,eddig egyszer zsibbadt,nem is gondoltam hogyösszefügg.
Na rátanítottam a gyereket a hülyeségre,most egész nap nyomkodja ki a fenekét egy kis simire. Az nem is baj,csak a lábával támasztja ki hogy ki tudja nyomni,hát az már fáj :-)
😃😃😆😆😉😉 de edes lehet!!!
Tegnap este koncerten voltunk, persze messze ultem a szinpadtol de igy is mit muvelt..., hat haza kellett jonnom!!! 😆😃
Kulonben a holyagom, majam banta volna! 😍😉
Es meg mennyit nonek es erosodnek, huuuuuu
Szia! Ez a meleg kibirhatatlan!!!:((
Nekem a kezem vizesedik, raadasul zsibbad folyton... Eleg vacak erzes, a calciumot is hiaba iszom!
Itt aktiv a kisasszony, bent nincs melege!:))))
Ő a hidegfrontnal lustul be! Csutortokon megyek uh-ra kivi vagyok mekkora mar!:)) a szobaja kesz, csak a dekorok kellenek! Ti hogy alltok?
Nálam ma indult be a pici,elég kis durva :-). Elhoztuk a babacuccokat,az ágy még nincs összerakva,de kaptunk ágyat,babakocsit hordozóval,babykompot,szobahintát,kisruhákat két éves koráig. Az újszülöttet és a 0-3 hóig rucikat átmostam,majd még egyszer átmosom pár hét múlva,de ha becsúszik valami akkor rucijai lesznek. Tesómnak két fia van,így szerencsésen örököltünk majdnem mindent. Majd tisztálkodási szereket kell vennünk,de arra ad listát meg receptet majd a védőnő. Így már kicsit nyugodtabb vagyok,mert ha igaz hogy előbb jön,akkor már 33 hetes vagyok.
Hozzánk most ér ide a vihar,olyan jó a levegő végre :-). Nekem a víz lement a lábamról,felpolcoltam,és hideg vízzel zuhiztattam,és ráirányítottam a ventillátort. Remélem neked is javul ha lehűl a levegő,nem irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!