Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra
elmúlt a puffadás?
121/501 A kérdező kommentje:
Nálunk meleg volt esténként,mert 8után főztem,mert a párom éjszakás,aztán nem volt pofám főzéssel befűteni a házat mikor alszik :-D
😃 elhiszem! Mondjuk mi kertesben lakunk egy kertvarosi reszen es itt nincs olyan meleg estenkent mint a varosban!:))
Huuu ma a bokam jol bedagadt, pedig nem is csatangoltam!:(
Allitolag pentekig lesz ilyen mocsok meleg.
2015. júl. 21. 21:05
123/501 A kérdező kommentje:
Mi is családiban lakunk,külvárosi részen. De nem hül ki a ház éjjel,pedig nyitva van az összes ablak. Azt írtad vesztek légzésfigyelőt. Hol veszitek? Milyet érdemes? Én is gondolkodok rajta,tuti parás leszek :-). Főleg mert úgy van a terv h külön szobába lesz a pici. Ez inkább önvédelem,hátha így nem kényeztetem el teljesen :-D
Nalunk is kulon szobaban lesz a baba! Igaz kozvetlen a haloszoba mellett, mondjuk a baba szobaban is van àgy, de en is paras vagyok!
😆😃
Angelcare-t veszunk mindenkepp, csak nincs konkret tipus meg...
Az a legyeg, hogy 2 lapos legyen az erzekeloje!
2015. júl. 22. 07:48
125/501 A kérdező kommentje:
Nálunk is közvetlen a mi szobánk mellett lesz,szerintem jobb így,mert nagyon sokan mondják Hogy szenvednek az átszoktatással ha egy szobában vannak. A többi emberke meg kiröhög,hogy úgysem fogjuk megállni hogy ne vigyük át magunkhoz. Meg hogy szegény baba külön lesz,Hogy van ehhez szívem :-)
Ez felfogas kerdese...
Vegul meglett a befuto legzesfigyelo! Az angelcare 401- es tipust vesszuk. Ez bebiorrel egyutt van. Egesz komoly darab...;) es vegre megvan minden a babanak!!
Mar csak en hianyzom, pl haloingek, betet stb..
Te mikor keszited ossze a korhazi csomagot?
2015. júl. 23. 13:13
127/501 A kérdező kommentje:
Szia :-). Hát én tegnap összekészítettem,még recepteket kapunk jövő héten a védőnőtől a babának fertőtlenítő köldökre stb. Ezeket vinnünk kell majd a kórházba. Még a bébihordozó huzatát kell kimosnom,és akkor kész az a csomag is amit apuka visz majd értünk :-)
Szia! Hogy vagytok? Meselj!
Mi jol! Szuper az ido ( eddig) ! Jon a meleg...:(
Vegul sikerult a legzesfigyelot is megvenni, az angelcare ac 401-et valasztottunk! Nektek sikerult nezni/venni?
2015. júl. 31. 10:17
129/501 A kérdező kommentje:
Szia. Jól köszönöm :-). Mi nem vettünk. Párom szerint nincs rá szükség,csak ilyen rádiós babaőrt veszünk. De ha nafyon parásak leszünk veszünk légzésfigyelőt is. Addig meg én figyelem,tuti nem leszek nyugodt. Mi a köldökzsinór vért és szövetet vetetjük le,már megjött hozzá a tatyó. Már bepakoltunk a babaszobába,de még nem raktam ki az átmosott ágyneműt,meg az új ágyszivacsot,majd ha szűkösebb lesz az idő. De azt már apa is meg tudja csinálni. Remélem :-). Én most kicsattanok ebben az időben,csak a gyomorsav bánt éjjel nappal. Ha lejjebb van a törpi akkor tudok aludni is. Most hétfőn kell mennem valami ellenanyagot néznek vérből. Ma a baba recepteket kiváltottuk,így már tényleg minden megvan neki. Ti mikor mentek uhra? Mi két hét múlva. Tiszta türelmetlen vagyok,akkor leszünk 36 hetesek. Utána már lesz Nst is.
De rohan az ido!!:)))
Mi hetfon voltunk uh-n a korhazba mivel szabin van a dokim..! De alig mertek 1-2 meretet, fel perc volt az egesz..!
Majd 17- en megyunk a dokimhoz, ott mericskel mindent!
En tegnap kezdtem a 32. hetet, voltak szuloszoba latogatason is! Nagyon izgalmas volt egyben parás is, hogy hamarosan ide kerulok!
2015. júl. 31. 17:21
Kapcsolódó kérdések: