Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/501 anonim ***** válasza:

Akkor nalatok mar nagy az izgalom! Mondjuk en is kezdek parazni! 😆

Huuuu a savam nekem is borzalmasan sok! Nalam is ott a rennie az agy mellett! Azt mondjak elvileg javul ha leszall a has, de en meg nem tapasztaltam ilyet, habar az meg odebb van...

Viszont sokat fulladok vagy mi, alig kapok olykor levegot! 😕

Te ma voltal nst-n? Mi volt?

2015. aug. 24. 14:47
 172/501 A kérdező kommentje:
Nekem állítólag leszállt a hasam,mégis gyötör a sav. Ma is böködnöm kellett az uraságot,de sok kismama mondta hogy nekik is bent megáll,előtte meg utána pörögnek. Nem tudom mit nem szeretnek ebben :-).
2015. aug. 24. 17:15
 173/501 A kérdező kommentje:
Én este hiába sprayzem be az orrom,nagyon horkolok. Párom mondta h egyik éjjel már fel akart kelteni mert félt hátha megfulladok. De ha felkelek,nem veszem észre hogy be lenne dugulva az orrom. Érdekes...
2015. aug. 24. 17:16
 174/501 A kérdező kommentje:
Elég ciki,de többször felijedtem a saját horkolásomra :-D
2015. aug. 24. 17:18
 175/501 anonim ***** válasza:

Hallod nagyon egy hajoban evezunk! En is horkolok! Fulladasig!:( mint egy grizli...:( es igen, par napja az orrom is elkezdett bedugulni!

Szornyuuuui 😆

2015. aug. 24. 20:46
 176/501 A kérdező kommentje:
Ez már tényleg a vége remélem.Marha kívánatosak lehetünk XD. A mostani mérésnél kiderült a védőnőnél,hogy két hét alatt nem híztam semmit. Meg is lepődtem. Mert örökké korog a gyomrom. Bár igyekszem már inkább gyümölcsöt nasizni. Párom körvefotózott,és azon röhögött hogy elölről meg hátulról nem látszik hogy terhes vagyok. Hogy vicceljük meg a családot hogy megyszültem csak nem szóltunk :-) tiszta lökött
2015. aug. 25. 12:32
 177/501 anonim ***** válasza:

Azert biztos latszik, hogy ott bizony van pocak, csak legfeljebb nektek nem tunik nagynak!;)))

En magamtol mar rosszul vagyok, szegeny paromnak is mindig sirankozok h milyen disznokepu vagyok..:) na de majd szules utan ujra csucsformaban leszunk;)))

En sajnos 18+-nal tartok, de nem feltuno, inkabb viz!;)

Birod meg???

Holnap nst, de kivi leszek!;)

2015. aug. 26. 12:56
 178/501 A kérdező kommentje:
Na majd írd meg mit csinált a kisasszony :-) nálam is megugrik a mérleg ha vizes vagyok. De hamar le fog menni szülés után :-). Még bírom,de már érzem hogy nyugtalan vagyok,és ideges,és türelmetlen. Az itthonlét,és tehetetlenség a legrosszabb. A kutyákkal sokat szoktam foglalkozni,újabban széken ülve labdázok velük :-). De már semmihez nincs lassan kedvem,már úgy babáznék.
2015. aug. 26. 18:50
 179/501 A kérdező kommentje:
Szia. Minden rendben? Megvolt az Nst?
2015. aug. 28. 09:00
 180/501 anonim ***** válasza:

Szia! Minden rendben volt, azt mondtak tokeletes az eredmeny!:) es hogy kint is ilyen ugyes legyen a baba ha megszuletik! 😃 talan egyszer aludt be 1 percre de egy kis simire maris mocorgott!:)

Veletek mizu?

2015. aug. 28. 11:57
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!