Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Akkor nalatok mar nagy az izgalom! Mondjuk en is kezdek parazni! 😆
Huuuu a savam nekem is borzalmasan sok! Nalam is ott a rennie az agy mellett! Azt mondjak elvileg javul ha leszall a has, de en meg nem tapasztaltam ilyet, habar az meg odebb van...
Viszont sokat fulladok vagy mi, alig kapok olykor levegot! 😕
Te ma voltal nst-n? Mi volt?
Hallod nagyon egy hajoban evezunk! En is horkolok! Fulladasig!:( mint egy grizli...:( es igen, par napja az orrom is elkezdett bedugulni!
Szornyuuuui 😆
Azert biztos latszik, hogy ott bizony van pocak, csak legfeljebb nektek nem tunik nagynak!;)))
En magamtol mar rosszul vagyok, szegeny paromnak is mindig sirankozok h milyen disznokepu vagyok..:) na de majd szules utan ujra csucsformaban leszunk;)))
En sajnos 18+-nal tartok, de nem feltuno, inkabb viz!;)
Birod meg???
Holnap nst, de kivi leszek!;)
Szia! Minden rendben volt, azt mondtak tokeletes az eredmeny!:) es hogy kint is ilyen ugyes legyen a baba ha megszuletik! 😃 talan egyszer aludt be 1 percre de egy kis simire maris mocorgott!:)
Veletek mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!