Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/501 A kérdező kommentje:
Szia. Akkor ügyes volt a kisasszony :-). Mi holnap megint megyünk Nstre. Ha szerda előtt nem szülünk,akkor szerdán a magándokihoz van időpontunk. Már tiszta izgiben vagyok,mégse volt igaz az a mínusz két hét ezek szerint. Sok keményedés van,meg mensifájdalom,de nagyon enyhe. Ezen kívül semmi. Vettem málnalevél teát,bár eléggé megoszlanak róla a tapasztalatok. Egy próbát megér. Már nagyon szülnék,mindenki kérdezgeti mi van már :-)
2015. aug. 30. 14:16
 182/501 A kérdező kommentje:
Szia. Meg volt az Nst. Megint böködnöm kellett az uraságot,utána kint röhögtünk a kismamákkal,mert hullámzott a váróban a hasam. Már most szivat a fiam :-D. Szerdán megyünk ultrahangra,gondolom nem szülünk már addig. Éjjel nem aludtam,kint üldögéltem a teraszon,folyamatosan keményedtem. Nálad nincs ilyen éjszaka? A doki azt mondta normális.
2015. aug. 31. 18:24
 183/501 anonim ***** válasza:

😃😆nem semmi! Mi penteken megyunk legkozelebb nstre.

Uhra meg jovohet kedden, aztan intezzuk a labort meg amit kell.

Kemenyedesek meg nincsenek, de begyulladt a fulem vasarnap, igy semmit nem aludtam! Nagyon faj de remelem most fogok csicsikalni!!!

2015. aug. 31. 21:00
 184/501 A kérdező kommentje:
Szia. Sikerült aludnod? Én éjjel egykor meg negyed háromkor derék és hasfájásra keltem. Már bíztam benne hogy menni kell. De aztán elmúlt,elaludtam reggelig pedig elmúlt. Nem tudom mi lehetett. Bízok benne ha jönni akar akkor még ma kéne,mert utána a párom éjszakás műszakot kezd :-)
2015. szept. 1. 15:40
 185/501 anonim ***** válasza:

Sajnos fajdalomcsillapitoval tudtam csak aludni!:( hvtam a dokim, paracetamolbol 3x1-et szedhetek!:( nem szivesen veszem be de ez a fajdalom borzalmas!:(

Hatha holnapra csillapodik!

Teged jol megkinoz akkor a kisfiu!! Lehet a hidegfront fogja meghozni...?!:)

2015. szept. 1. 18:33
 186/501 A kérdező kommentje:

Nem lesz baj,nyugodtan szedjed. A szenvedés se jobb,azt is érzi a pici.

Voltunk uhn,3400 grammra becsülték. Minden rendben,magzatvíz,méhlepény. Külső méhszáj nyitott,a belső zárt. Holnap meg Nst. Jövő héttől minden nap Nst. Remélem azelőtt még meglesz.

2015. szept. 2. 13:04
 187/501 anonim ***** válasza:

Hatha megerkezik!!:))) pont tokeketes a sulya!!:))

Joslozol meg rendesen?

Nekem se kemenyedes se joslo, igaz holnap kezdem a 37. hetet!:)

Az is lehet, hogy egyik se lesz hanem egyszer csak elont a magzatviz!😃

2015. szept. 2. 17:30
 188/501 A kérdező kommentje:
Hát most semmi panasz. De a vizsgálat miatt barna folyásom van. Bár szólt előre a doki hogy lehet egy pici vérezgetés . A pici mocorog,addig próbálok nyugodt lenni. Keményedés se igen van. Nagyon ragaszkodik hozzám a gyerek :-D
2015. szept. 2. 19:39
 189/501 A kérdező kommentje:
Szia. Távozott a nyákdugó,nagyon Undorító :-(. Kicsit fáj a derekam,a gyerek meg feszíti lefele magát. Ha bekerülünk a kórházba,rak a párom netet a telómra és írok. Nem semmi egy gyerek ha ma indul meg mikor párom kezdte az éjszakát,mert tegnap szabit kért még itthon volt. De nem ússza meg,apás szülés lesz :-)
2015. szept. 3. 23:49
 190/501 anonim ***** válasza:
Huuuuu drukkolok!!! Ha tudsz majd irj! Ugyesen! 😉😉
2015. szept. 4. 13:56
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!