Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra
elmúlt a puffadás?
161/501 A kérdező kommentje:
Szia. Na ennek örülök. Erős kiscsaj :-). Én is meg lennék lepődve ha igaza lenne a dokinak hogy nagy baba lesz,mert én is,és a párom is 3 kg-al születtünk. Sokan azt mondják nem lesz nagy,ne higyjek neki. Hát de a hasam se óriási,nem tudom hol férne el benne nagy baba. Bár gondolom magzatvíz függvénye is a has mérete.
Hat mar tenyleg nem sok ido es megtudjuk!:))
En még jarok kismama jogara, de mar annyira faj mindenem...:(
Reggel igencsak bajos megmozdulni is.:)
2015. aug. 21. 10:09
163/501 A kérdező kommentje:
Nekem éjjel ha ki kell mennem akkor nehéz menni,megpihenek,és úgy megyek mint egy pingvin :-). De reggelre elmúlik. Terhességi csíkokkal hogy állsz? Nekem eddig pár halvány a melleimen jött ki. Meg pár a köldököm körül,mert volt piercingem,és ahova bedugtam ott nagyon feszül a bőröm,sokszor viszket is.
A hasamon nincs, kenem is minden este boszen!;)
Mintha a mellemen lenne egy ket csik, de valszeg azert mert a terhesseg elejen nagyon meg volt duzzadva.
En mar ezt az elotejet varom, de meg nagyon semmi! Jaaaaj de remelem, hogy csaszar utan beindul!!!! Majd iszom a laktoherbet, meg a homeos bogyot hatha segit!?:)
2015. aug. 21. 14:24
165/501 A kérdező kommentje:
Nővérem itta a laktoherbet,én még nem vettem. De azt mondta a védőnő hogy nincs összefüggésben az előtej azzal hogy lesz e teje valakinek. Mondta h volt olyan akinek volt előteje,aztán teje meg nem lett. Ne aggódj lesz tejcid :-) 26
Ma megvettuk a mellszivot a brendonban, minden ilyen szoptatasi, etetesi kellek 20%-al le van ertekelve!:)
En is azt mantrazom, hogy lesz tej es kesz!;)
2015. aug. 22. 13:48
167/501 A kérdező kommentje:
Mi azt nem vettünk,azt mondta a védőnő hogy nem biztos hogy kell. Megbeszéltem párommal ha mégis kell,akkor vesz. Holnap újra Nst. Már várom,iszok előtte egy forró csokit :-). Remélem nem fagy le megint a gyerek. Ma mentünk piacra,hát megkínzott :-). Még nem vettem észre hogy lustább lenne. Úgy látszik kivárja a kiírt időpontot. Hát kíváncsi leszek akkor mekkora lesz. Neked meg van az időpont a császárra? Vagy hogy működik?
Most mar nekem is inkabb fajdalmas a mozgasa mint kellemes! 😆
Nincs kiirt idopont! Abban maradtunk a dokimmal, hogy megvarjuk hogy alakul a helyzet!:) egyelore nem programozott lesz! :)
Te pontosan mikorra vagy kiirva?
En penteken megyek az elso nst-re!!;)))
2015. aug. 23. 17:13
169/501 A kérdező kommentje:
Szeptember 8-ra. De bízok benne hogy nem húzzuk addig :-). Éjjelente örökké savam van,nagyon kellemetlen. Rennien élek. Nappal semmi bajom. Pedig megemelt fejjel alszom ahogy a doki mondta. Mondjuk biztos rátesz az éjszakai nasi :-) ha hinni lehet a dokinak akkor a héten jönnie kéne már igazán,ha igaz az a két hét előbbrevárás. Úgy várom mindig hogy elfollyon a magzatvizem :-). Akkor tudnám tutira hogy szülünk.
170/501 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek mit csinál majd az Nstn a kusasszony :-)
Kapcsolódó kérdések: