Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Akkor szoritok!:))
Minden okes volt nst-n! Ugyes volt megint!:) elinteztem a labort meg a csaszarhoz szukseges dolgokat. A fulem renduletlenul faj...:(
Viszont h csokkenteni kellett a mg-t mintha pici gorcsok es kemenydesek lennenek de par masodpercig erzem csak es azt is napi 1-2x
A füleddel van baj,vagy ráment valami gyulladás? Torok vagy fog?
Neked azért végig szedned kell majd a magnéziumot nem? A keményedés azt mondta a dokim lehet bármennyi,a derékfájásos mensifájdalom a jósló elvileg. De már én se tudom mi micsoda,mindenki mást mond.
Nekem jóformán egész naposan van ez a jósló dolog,néha erősebb. Már azt se tudom hogy tudni fogom e mikor kell menni. Remélem a magzatvíz fog elfolyni,és akkor nem utazgatunk potyára :-D
Konkretan kozepfulgyulladasom van vagy volt... Mar nem faj hal istennek csak meg nem hallok ra rendesen es olyan mintha be lenne dugulva! Hetfon visszamegyek h kukucskaljanak bele!:)
A dokim azt mondta h 36. het utan nem kell mar a mg. Nekem meg van par szem, igy 2x1 -et szedek most! Pici gorcsok igy is vannak...de napi 1-2 alkalomkor jelwntkezik par mp-re!
Te, hogy akakulsz?
Gratulaaaaaalok!!! 😃😃😃 mekkora meretekkel szuletett?
Tejcsi van e? Csaszar milyen volt?
En varom, egyre tobbet joslozok de csak par mp-re es mintha kemenyednek is neha...
Ha nem indul be addig, 21- en csaszar
Teljesen tokeletes meretek! Es panaszkodtal, hogy nincs pocak! 😃
Nem ezen mulik valoban! Meselj majd ha haza mentetek, hogy otthon hogyan boldogultok!;)
Epulj fel gyorsan!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!