Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/501 A kérdező kommentje:
Szia. Még itthon :-). Azóta folyamatos kis rózsaszínes folyásom van,elvileg tágulásos. Has és derékfájáson kívül még semmi jelentősebb. Azt mondta a védőnő hogy szerinte hétfőig meglesz. Most még türelmetlenebb vagyok :-) ti hogy vagytok? Mi volt ma?
2015. szept. 4. 18:15
 192/501 anonim ***** válasza:

Akkor szoritok!:))

Minden okes volt nst-n! Ugyes volt megint!:) elinteztem a labort meg a csaszarhoz szukseges dolgokat. A fulem renduletlenul faj...:(

Viszont h csokkenteni kellett a mg-t mintha pici gorcsok es kemenydesek lennenek de par masodpercig erzem csak es azt is napi 1-2x

2015. szept. 4. 20:16
 193/501 A kérdező kommentje:

A füleddel van baj,vagy ráment valami gyulladás? Torok vagy fog?

Neked azért végig szedned kell majd a magnéziumot nem? A keményedés azt mondta a dokim lehet bármennyi,a derékfájásos mensifájdalom a jósló elvileg. De már én se tudom mi micsoda,mindenki mást mond.

Nekem jóformán egész naposan van ez a jósló dolog,néha erősebb. Már azt se tudom hogy tudni fogom e mikor kell menni. Remélem a magzatvíz fog elfolyni,és akkor nem utazgatunk potyára :-D

2015. szept. 5. 21:10
 194/501 anonim ***** válasza:

Konkretan kozepfulgyulladasom van vagy volt... Mar nem faj hal istennek csak meg nem hallok ra rendesen es olyan mintha be lenne dugulva! Hetfon visszamegyek h kukucskaljanak bele!:)

A dokim azt mondta h 36. het utan nem kell mar a mg. Nekem meg van par szem, igy 2x1 -et szedek most! Pici gorcsok igy is vannak...de napi 1-2 alkalomkor jelwntkezik par mp-re!

Te, hogy akakulsz?

2015. szept. 6. 11:47
 195/501 anonim ***** válasza:
Ugye mar babazol???
2015. szept. 9. 12:56
 196/501 A kérdező kommentje:
Szia. Igeeen :-D. Hétfőn hajnalban fájdogáltam,elmentem reggel melegvízzel zuhizni,és egyből amikor mentünk Nstre 5perces fájásaim voltak. Az Nst nem jót mutatott,ezért feltettek gépre a szívhangot meg fájásokat nézték. Kaptam oxit,attól keményebb lett a dolog,előtte burkot repesztettek mert törpi belekakilt a magzatvízbe. Délután kérte a doki próbáljak nyomni,nyomtam és hirtelen durván lassult a baba szíve. Megpróbáltuk még párszor,ugyanez volt,és a baba érdekében megcsászároztak. Hogy mitől lehetett nem tudják. Pici volt a helye az biztos. Ti hogy vagytok? Várod már? Én nem is viszem el az őrzőbe,olyan édi,velem is alszik :-D
2015. szept. 10. 06:36
 197/501 anonim ***** válasza:

Gratulaaaaaalok!!! 😃😃😃 mekkora meretekkel szuletett?

Tejcsi van e? Csaszar milyen volt?

En varom, egyre tobbet joslozok de csak par mp-re es mintha kemenyednek is neha...

Ha nem indul be addig, 21- en csaszar

2015. szept. 10. 16:59
 198/501 A kérdező kommentje:
3430 gramm,és 54 cm :-). Tejci mától van,eddog csak előtejet kapott.
2015. szept. 10. 22:07
 199/501 A kérdező kommentje:
Hát a császár nem kellemes,főleg utána. De már első nap sétálgattam,ha mozogsz és nem fekszel egész nap sokkal jobb. Holnap megyünk haza. Hétfőn varratszedés. Akkor lassan te következel :-D
2015. szept. 10. 22:09
 200/501 anonim ***** válasza:

Teljesen tokeletes meretek! Es panaszkodtal, hogy nincs pocak! 😃

Nem ezen mulik valoban! Meselj majd ha haza mentetek, hogy otthon hogyan boldogultok!;)

Epulj fel gyorsan!;))

2015. szept. 11. 02:05
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!