Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/501 A kérdező kommentje:

Szia. Itthon vagyunk,nagyon tündér a pindúr. Éjjel három óránként kel,eszik,alszik. Nappal volt pici hasfájás,de kikakilta magát és már nyugisan alszik. Ha priviben küldesz egy mailcímet küldök képet róla ha gondolod. Ahogy húzódik vissza a pocak az kicsit rossz,nappal elviselhető este éjjel rosszabb. De már nem nagy,lehet megpróbálom a hasszorítót.

Ti hogy vagytok? Izgulsz? Hihetetlen hogy itt alszik az ágyában,csodálatos dolog. Alig várom Hogy te is erről számolj be :-D

2015. szept. 12. 22:59
 202/501 A kérdező kommentje:
Elküldtem :-)
2015. szept. 13. 09:22
 203/501 A kérdező kommentje:
Sziaa! Hogy vagytok?? Mikor kell befeküdnöd? Nem vagytok ám elfelejtve <3!
2015. szept. 16. 05:01
 204/501 anonim ***** válasza:

Sziooo! Meg egyben vagyok, csak mar nagyon terhesen!:))))

Penteken megyek megint nstre. Akkor is konzultalunk a dokival.

Szombaton jon egy hidegfront, majd meglatjuk mit alakit a kisasszony!

Ha mas nem, hetfon csaszar, de hogy hamarabb be kell e fejudni nem tudom, penteken kiderul!!;)

Ti jol vagytok? Vigyori?;)

2015. szept. 16. 07:10
 205/501 A kérdező kommentje:
:-) akkor jól bírjátok. Drukkolok majd nektek hogy hamar erőre kapjatok. Tegnap voltunk védőnőnél,már több a súlyunk mint a születési. Jól összeszedtük magunkat. Nagyon jó kisbaba,éjjel kétszer kel enni. Ma is vittük magunkal,be kellett mennem háziorvoshoz,addig apával várt a kocsiban. Nagyon jól viseli a csavargást. Néha kap cumit,mert örökké cicizne. De hát mindenhol nem lehet :-). Meg persze néha mellettem alszik napközben,éjjel már nem veszem ide,mert hamar megszokja. Félek ha már forogni fog nehogy ráfeküdjünk szegényre. Majd írd meg mi volt Nstn. Kíváncsi vagyok már a kisasszonyra :-D
2015. szept. 16. 14:55
 206/501 anonim ***** válasza:

Szia! Ma delutan fel 1- kor megszuletett Viktória 3200 grammal és 50 centivel! Mindketten jol vagyunk, en labadozok a csaszar utan!:))

Ti jol vagytok?

2015. szept. 18. 23:36
 207/501 A kérdező kommentje:

Gratulálok :-). És hogy vagy? Erőltesd a mozgást ha fáj is,nekem sokat segített ha ültem vagy mászkáltam. Meg figyeld meg hogy szúrják pociba a vérhigítót, mert azt otthon szúrni kell. Ja,és nagyon óvatosan ciciztesd a babust amíg nincs rendesen tejed,mert utána fájdalmas lesz ha rendesen igénybe lesz véve.

Kicsilány is jól van? Képet majd kérhetek róla? Ügyesek vagytok. Hogy kezdődött?

Mi jól vagyunk,eszünk mint a gép. Max kétszer kel éjszaka,de volt már kétszer hogy egyszer kelt csak. Jó kisfiú nagyon. Remélem te is ilyen szerencsés leszel. Gratulálok mégegyszer :-D

2015. szept. 19. 10:58
 208/501 anonim ***** válasza:

Szia! Minden rendben, ugyesen szopik, tej nagyon sok lett ugy nez ki!:)))

De a fejes borzasztoan fajdalmas, nem is gondoltam volna..., egyelore felfuggesztettem ezt a reszet! Inkabb mellre teszem fel orankent

Igy kezdodott hogy penteken menten nstre, talalkoztam a dokival a folyoson es mondta, hogy Szilvie en magat mara kiirtam csaszarra!!! 😆😆😆

Ugye ugy volt higy 21- en lesz, de aggodott h hetvegen nem lesz es nehogy akkor induljon meg!:)) na igy kezdodott

Itt nem adnak szurit! 😐 nem is banom!:)

Majd kuldok kepet otthonrol!:))))

2015. szept. 21. 06:33
 209/501 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok :-). Én kézzel próbáltam fejni,de megint rá kell szánnom magam,vettünk cumisüveget,így lesz útravaló. Mert azért mindenhol nem állok neki szopiztatni :-). A sebed fáj? Jól viseled?
2015. szept. 21. 14:00
 210/501 anonim ***** válasza:

A seb annyira nem veszes, csak a felkeles rossz, de ha bejarodik!:)))

Holnap megyunk haza! Mar nagyon varom!!! ;)))))

2015. szept. 22. 17:15
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!