Kismamák! Sokat pukiztok?
Nekem ez a 2.terhességem,26 hetes vagyok,de sokszor pukizok.:)
De csak úgy pukkantok egyet,nem is érzem,hogy kellene.:)
Ha pl.legoggolok,kicsusszan,vagy nevetésnél,köhögésnél,még néha beszéd közben is.:)
De tök ciki volt ezelőtt is,a párom uncsitesójával beszélgettünk az udvaron,és beszéd kozbe pukkantottam egy pici hangosat,és,mikor elment,kérdeztem a páromat,hogy pukiztam egyet beszélgetés közben,szerinted hallotta?A párom mondta,hogy ő hallotta,de az uncsitesója is biztos.
Jajj,annyira ciki volt,úgy szégyeltem magam,a párom mondta,hogy ne foglalkozzak vele,ő is szokott.
De nem is érzem nagy részbe,hogy kell,és mindig azon izgulok,hogy mi van,ha emberek között pukizok,tök ciki...
Pedig már többször volt ilyen,igaz családi körbe.
De hangos,rövid puki.:)
Nektek is van ilyen??
Az első terhességemnél nagyon ritkán pukiztam,pedig ugyanazokat eszem...
Kedves utolsó,köszönöm az őszinte válaszodat,én is jót derültem.:)
Én is csak azért vállalom fel,mert névtelenül van.:)
Mégegyszer köszönöm neked a jó sztorit.:):):):)
Szia
Nagyon faj a pocim,sokszor gorcsol,mert nem tudok nagy wc-ni.. mar vagy 3honapja... a nagy wc sokszor kimarad,ezert jon a folytonos haspuffadas,es a sok puki :D
Remelem jovoheten kapok ra valamit :/
19hkm
Ja,mi egymás előtt a párommal nem szégyeljük egymást,10 és fél éve vagyunk együtt,ennyi idő alatt pukiztunk már párszor egymás előtt.:)
Az a ciki,ha más van,még,ha anyu,vagy anyós is...
Meg attól félek,ha a boltban pukkantok egyet,mikor lehajolok valamiért,vagy a párom haverjai előtt,mikor nevetek,vagy ilyesmi.:)
Mert,ahogy már feljebb írtam,az uncsitesója előtt már sikerült.:)
Ráadásul amúgy is egy lánynak cikibb,ha pukizik,a fiúk már fel sem veszik egymás között,de,ha egy lány pukkant egyet,azt egy életre megjegyzik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!