Kismamák! Hogy tudattátok a párotokkal hogy kisbaba lesz?
Mi nagyon szeretnénk kisbabát, és sokat is beszélünk a dologról.Én kitaláltam azt,hogy 1-2 pozitív teszt után egyedül elmegyek nőgyógyászhoz, hogy biztos terhes vagyok-e, és ha igen, akkor nem hívom fel sikítozva a páromat, hanem veszek neki valami arra utalót, és ajándék ként becsomagolom neki. Pl egy kis cipő,vagy egy cumit.
Ő úgy gondolja,majd itthon lesz,mikor tesztet csinálok,és orvoshoz is eljön velem,de lehet hogy meglepi miatt egyedül csinálnám ezt, és ő neki csak egy kis becsomagolt ajándékot adnék át, esetleg valami kedves kis levéllel.
Szerintetek?
ti hogy mondtátok el?
nem rossz ötlet, de azért gondolj arra is, hogy a ha meglátod a pozitv tesztet akkor nem biztos, hogy ki fogod bírni, hogy ne mond el neki. nem hinném, hogy el tudnéád titkolni annyira hogy orvoshoz is még eljuss (az a pozi teszt után még kb egy-két hét).
Nálunk úgy volt, hogy én megcsináltam a tesztet, de a fürdőszobába a férjemet küldtem be, hogy nézze meg hogy kétcsíkos-e (gondoltam, hogy két csíkos lesz, mert akkor már késett az egyébként napra pontos menzim)
sajna ettől tartok, hogy nem fogom kibírni, főleg hogy mindent megosztunk egyből egymással. Pedig nagyon jó lenne szerintem.
tudom hogy egy teszt még tévedhet, és nem akarom, hogy ő is beleélje magát,. hanem akkor akarom elmondani neki, mikor már orvos is azt mondja, hogy igen, van baba :)
jó, lehet hogy nem bírnám ki, de az ötlet még mindig tetszik :D
Amúgy most fogom abba hagyni a fogamzásgátlót ( 3 évig szedtem) Szóval ha most nem fog megjönni rendesen, nem fogok egyből tesztet csinálni,mert kitudja mennyi idő amíg fogamzásgátló után meglesz a baba. Egyébként első babánk lesz, azért gondolkozok ilyen "trükkös" dolgokon :)
vigyorogtam mint a tejbetök :)
párom: miért vigyorogsz?
-mert annyira örülök neked!
-óó, már azt hittem, pozitív lett a teszted
-hát... az is :)))
:D nagyon titkolni nem tudtam, csak estig, hogy személyesen mondjam el. De a te ötleted aranyos, ha tudod annyi ideig leplezni :) Egy másik kérdésben olvastam még régen válasznak, hogy úgy közölték a rokonokkal, hogy egy képeslapba beleragasztottak egy kis tükröt, és alá: így néz ki egy nagypapa/nagymama/nagynéni stb. Na ezt is eljátszhatnád akár :)
:)
Hát mi minden rokontól (sajnos) nagyon messze lakunk. Ha ott lesz az idő, hogy elmondjuk a rokonságnak, hogy babánk lesz, akkor azt biztosan nem telefonon, vagy interneten közöljük,mert nekem az személytelen, hanem képeslappal gondoltuk mi is :) Ez a tükrös dolog aranyos :)
Ez a kiscipős dolog csak szerintem baromira elcsépelt? Persze, aranyosnak aranyos, de baromi unalmas. Ezen az oldalon már vagy 100-szor olvastam.
Ha férfi lennék, lehet nekem többet érne az, hogy elmehetek a párommal, és vele együtt láthatom meg először a kis embriót, mint az, hogy kapok egy becsomagolt kiscipőt....
Szerintem se fogod kibírni hetekig, mondjuk én nem is szeretem az ilyen teátrális bejelentéseket, de ez ízlés kérdése :)
Nekünk nem volt túl romantikus, lombikkal lettem terhes. A vérvétel előtti napon már szinte biztos voltam benne hogy sikerült, úgyhogy teszteltem egyet korán reggel. Rögtön kijött a 2 csík, bementem a hálóba, felrántottam a redőnyt és az orra alá dugtam hogy nézze.
Első reakciója: Kicsit engedd már lentebb a redőnyt légyszi mert ebben a hirtelen nagy fényben nem látok semmit!
Második reakció:
- Dehát ezen nincs + jel, akkor nem sikerült??
- Szivem ezen nem + jelet kell látnod, hanem két csíkot.
- ...
- Látsz két csíkot?
- Igen.
- Akkor terhes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!