Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes kismama múltam....

14 hetes kismama múltam. Mikor tudják megmondani a babám nemét? Ti mikor tudtátok meg? Mikor kezdtetek el vásárolni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 22. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen megmondta a szonográfus és a nőgyógyászom is megerősítette.
2014. júl. 22. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak lanyosnak tippeltek :) ket het mulva uh,remelem akkor majd megmondjak

18hkm

2014. júl. 22. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
18. héten mondták meg
2014. júl. 22. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
19 héten azt mondta a doki úgy néz ki kisfiú. Ez egy hete volt,a következő ultrahang még odébb van ha csak nem lenne panaszom,de ne legyen. Hát a kisfiú "marad" az is jó,ha kislány "lesz" a következő ultrahangon az is jó :) Csak egészséges legyen :) Már vannak babacuccaink. Babakocsi,babahordozó,pár ruhácska ,semleges színekben :) most vagyunk a 20 hétben,a dolgokból vettünk is ,kaptunk is, úgy kb a 14-15 .-héten kezdődött el a holmi beszerzés,nem kapkodunk még van mit venni,de idő is van rá.
2014. júl. 22. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én múlthéten voltam,(akkor voltam 16 hetes) akkor azt mondták nagyon kislánynak néz ki, aztán majd augusztus elején megyek legközelebb, remélem akkor megerősítik :)
2014. júl. 22. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
17 hetes voltam amikor azt mondtak fiú jövő héten 20 hetes ultrahang nagyon remélem kiskuki ott lesz meg mindig:))
2014. júl. 22. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
12-dik héten mondták, hogy kislány. Az is lett. :)
2014. júl. 22. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak a 25. héten derült ki a 4D-s ultrahangon (sima ultrahangon csak a 30. héten tudták megmondani a nemét). Addig nagyon ügyesen takargatta magát a kisasszony. Vásárolni a 28. héten kezdtünk el.
2014. júl. 23. 03:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekünk 12 hetesen mondták, hogy extrémen kitüremkedő (valamit) nem lát ami fiúcskára utalna:) Aztán a 16 hetes uh-on kislányra tippelt a doki:) 18 hetesen meg 98%-ra mondta a szonográfus csaj, hogy kislány:) Mondjuk meg is mutatta magát rendesen:)Ha a baba megmutatja magát akkor már erős tippeket kaphatsz rá:)

19+3 hkm

2014. júl. 23. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!