Ti is ilyen nehezen tudtátok kivárni még megmondták a nemét?
Szerintem menj el 4d ultrahangra.Én is azt tettem ,mert nem bírtam várni.
Kisfiam lesz! :)
Szia :-) nekem 14+3 mondta a doki,hogy kisfiú,pedig csak egy pillanatra látta és az ultrahang gép is elég régi típus volt.
Üdv. 22+2hkm
Nekem a 26. héten mondta az orvos, hogy talán kisfiú. Bár azt mondta, ne alapozzak arra, amit ő mondott, mert még nem teljesen biztos benne. Igazából mindig fiút éreztem, családban is mindenki fiúra tippelt. Nekem ez egy megerősítés. Kivárni nem volt olyan nehéz, hisz volt egy erős megérzésünk.
Amíg nem éreztem mozogni, én is többet aggódtam, hisz úgy el volt rejtve előlem, nem tudtam minden rendben van e, de a vizsgálatok mindig megnyugtattak és mióta érzem mozogni, sokkal jobb, megnyugtató. :) Boldog babavárást!
Nekem a héten mondták az ultrahangon (14+?), hogy jelen pillanatban kislánynak tűnik, de ez még korántsem teljesen biztos. Nagyon örültem így is, mert én meg az elejétől kezdve kislányra gyanakszom, és egyébként is valahogy inkább lányos anyukaként tudom magam elképzelni. Ha véletlen mégis fiú lesz, majd kicsit meglepődöm, és aztán ugyanúgy fogok örülni neki, mint most ennek.
Engem - számomra teljesen meglepő módon - egyébként nem izgatott annyira ez a kérdés, mint vártam, hogy majd fog, viszont abban a pillanatban, ahogy a doktornő elkezdte nézni a nemét és még nem mondott semmit, úgy beindult a szívverésem, hogy a baba táncra perdült a hasamban, annyira, hogy a doktornéni rá is szólt, hogy maradjon már kicsit nyugton, mert így nem látja. :)
De igazság szerint ennél a kérdésnél sokkal jobban izgat, hogy a genetikai uh-n és a tanácsadáson mit mondanak majd. És igen, az a nehezebb, hogy amíg nem mozog, fogalmam sincs, hogy vajon jól van-e...
18 hetesen voltam én is, simán látták h kislány. :) Tesóm mikor volt neki nem látták, csak 22 hetesen mert elment 4d-re :)
Én is nehezen bírtam a két uh közötti időt. De csak eltelt. :)
Ja és jól látták kislányom született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!