Ti is ilyen nehezen tudtátok kivárni még megmondták a nemét?
Figyelt kérdés
15+2 hetes vagyok, majd csak 3 hét múlva megyek a következő ultrahangra ahol nagy valószinűséggel megmondjàk a nemét. Már olyan szinten szeretném tudni, hogy mindennap azzal álmodok. Sztks orvoshoz járok és vidéken lakom, nincs a közelben magán ultrahang ahova eltudnék menni, mert olvastam hogy ilyenkor már általában megtudják mondani. Meg az is aggaszt, hogy 3 hete láttam utóljára és fogalmam sincs hogy van, mi van vele. Ti hogy birtátok ki ezt a 6 hetet a két genetikai ultrahang között? Olyan hosszú idő :(2014. jún. 15. 07:26
11/11 anonim válasza:
Szia!
A 19. héten takarta magát a kicsikém, ezért nem tudtuk még. 2 kislányom van, akik a végéig szégyenlősek voltak, csak születéskor derült ki a nemük. Eldöntöttem ha fene fenét eszik, akkor is megtudom még a terhesség alatt a nemét. Szombaton voltunk 4d-n, ahol megmutatta magát fél óra után, most kisfiam lesz. Nagyon kíváncsi voltam már, hogy milyen nemű lesz a babám, habár lényegében mindegy volt, csak tudjam már... :)
Mivel nálunk a 19. heti uh után csak 32. heti van, azért döntöttünk a 4d mellett.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!