Imádok hason aludni, és kíváncsi vagyok, hogy ki hányadik hétig/hónapig tudott így szunyókálni? Amikor már nagy volt a hasatok, nem féltetek, hogy éjszaka ráfordultok?
Mióta nő a hasam párnával alátámasztom a hasam vagy a lábam, így kényelmes és nem is fordulok rá. Pár alkalommal előfordult, hogy picit jobban ráfordultam, mert én is mindig hason aludtam, de azt abban a pillanatban jelzi a bébi, szóval nyugi, nem tudod összenyomni.
31hkm
2014. ápr. 30. 11:00
2/15 anonim válasza:
Tizenvalahàny hètig.De nekem màr elég koràn nagy hasam volt. A szopi pàrna remek találmàny, megkönnyíti az alvàst ;-)
2014. ápr. 30. 11:10
3/15 anonim válasza:
Ahogy elkezdett nőni a pocakom (14 hét körül), már nem feküdtem hasra. Lehet bírtam volna, de nem akartam. Pedig én is többségében hason alszom.
2014. ápr. 30. 11:25
4/15 anonim válasza:
A 13. héttől már nem aludtam teljesen hason, mert kényelmetlen volt. De kb. a 19. hétig még aludtam úgy félig hason, hogy az egyik lábamat térdnél behaljítva oldalra felhúztam magam mellé. Így félig még hason aludtam de a láb kitámasztással le tudtam venni a rá nehezedő nyomást a hasamról.
2014. ápr. 30. 11:39
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a jó kis válaszokat! Akkor a tapasztalataitokból kiindulva van még1-2 jó hetem. Most vagyok 12. hétben, és még nem igazán látszik a pocakomon...
2014. ápr. 30. 11:41
6/15 Ditta323 válasza:
Szia. Most vagyok 20+5-ben és még most is van, hogy hason alszom.
2014. ápr. 30. 12:31
7/15 anonim válasza:
Bár én sosem tudtam hason aludni, a hason fekvésről tudok nyilatkozni. :)
Az első babámmal alig pár hétig tudtam csak hasra feküdni (10 hetesen már kínlódás volt), a mostani terhességemnél viszont 20-22 hetesen még minden kényelmetlenség nélkül bírtam. De amúgy szerintem se aggódj, mert a baba úgyis felébreszt ha nem jól fekszel.:)
2014. ápr. 30. 12:46
8/15 anonim válasza:
19 hetes vagyok. Oldalasan félig hason alszok, a lábamalá begyűröm a takarót és így kényelmes is.
De mióta megtudtam, hogy terhes vagyok azóta nem mertem hason aludni így nehezebben is aludtam el. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!