Dohányos kismamák! Ti egyből le tettétek a cigit ahogy meg tudtátok hogy babát vártok? Volt valami trükkötök?
Nagyon jó terhességem van,nem vagyok rosszul nem fáj semmim,de viszont annyira kivánom a cigit hogy rosszul vagyok ha nem gyújtok rá!néha úgy érzem hogy elfogok ájulni a kivánosságtól!
Szabad terhesen nikotin tapaszt használni?
Vagy nikotinos rágót?
Sajnos nem rögtön. Kb. 16 hetes terhesen tudtam letenni, én is úgy voltam, mint te. Én tapaszt, rágót nem használnék. Amíg dohányoztam, igyekeztem a lehető legkevesebbet elszívni egy nap.
Aztán szívhanghallgatót kaptam. Mikor hallgattam a babóm, milyen kis gyorsan ver a szíve, belegondoltam, hogyha én dohányzom, ennél még sokkal gyorsabban ver. Másnap letettem. Nem mondom, hogy nem sóvárogtam eleinte utána, de kibírtam. Az első pár nap volt nehéz, utána már találtam más pótcselekvést... rágcsálás. :) Szerencsére nagyon szerettem a nyers zöldségeket terhesen, úgyhogy ha rá akartam gyújtani, fogtam pl. egy sárgarépát és elrágcsáltam. Mire végeztem, el is felejtettem a cigit.
én 8 éve cigiztem, de mikor kiderült, hogy babát várok, izgalmamban elszívtam egy szálat és azóta semmi :) Nekem a legfontosabb a Picim egészsége!
Boldog babavárást!
17 hkm
Nem szabad nikotinos tapaszt sem használni.
Én terhességem előtt 8 évig dohányoztam napi 1 doboz elment...szóval nem potya dohányos voltam..
Amint megtudtam hogy terhes vagyok, láttam az első UH képet a fiamról azonnal letettem a cigit mindenféle segítség nélkül.
Mindig mondogattam ha én egyszer terhes leszek tuti ne mfogok tudni leszokni és sajnos dohányozni fogok. És egyáltalán nem így lett. Egyáltalán nem kívántam a cigit megvoltam nélküle nagyon jól.
Hidd el menni fog neked is...
Agyban dől el. Gondolj arra hogy árthatsz vele a babádnak
Én most vagyok a 10.hétbe
A terhesség elött elszívtam több mint egy dobozzal.
Mióta tudom hogy baba lesz ez lecsőkkent napi 5-7szálra.
De tényleg csak akkor gyujtok rá ha már tényleg nem birom.szinte sosem szivom el végig.van olyan hogy csak 1-2 szivás és el is dobom egyből.ezért gondoltam a rágóra ha ilyenkor inkább el rágnék egyet szerinted segitene?
Mikor megtudtam eszembe se jutott rágyújtani aztán többen is cigiznek a környezetemben volt h beleszívtam 1-2 slukkot de olyan iszonyú bűntudatom támadt h majd belebolondultam. Kb a tesztelés után 3 nappal egyáltalán nem szívtam egy slukkot sem és egyáltalán nem is hiányzott h rágyújtsak inkább csak az volt néha láttam mást szívni és az a rutin jött rám. Pedig tudtam a beleszívok összeesnék kb :D de a mai napig egyáltalán nem szívtam azt hittem nehezebb lesz de végképp nem. Nagyon örülök h ilyen könnyen sikerült pedig már vagy 8 éve én is szívtam előtte. :) Sok sikert hozzá. Szerintem ez agyban dől el h leteszed vagy sem.
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!