Dohányos kismamák! Ti egyből le tettétek a cigit ahogy meg tudtátok hogy babát vártok? Volt valami trükkötök?
Nagyon jó terhességem van,nem vagyok rosszul nem fáj semmim,de viszont annyira kivánom a cigit hogy rosszul vagyok ha nem gyújtok rá!néha úgy érzem hogy elfogok ájulni a kivánosságtól!
Szabad terhesen nikotin tapaszt használni?
Vagy nikotinos rágót?
16. vagyok!
Ne haragudj kedves kérdező, de az utolsó kommentedet olvasva egyáltalán értelek.
3 évet vársz valamire, amiért mindent megteszel, küzdesz, hogy összejöjjön, azért hogy egyszer valamikor valakinek az édesanyja lehess, akiért felelősséget vállalsz, akiért később oda adnád az életed. És ezért a "kis semmiségért" annyira nem vagy képes, hogy megembereld magad és le tedd azt a nyamvadt cigit???????????????????
Csak egy kérdést tennék fel, ha valaki azt mondja neked, hogy holnap elveszted a gyermekedet (isten őrizz, soha ne történjen senkivel ilyen, mindenkié makk egészséges legyen) a cigi miatt, akiért 3 ÉVET küzdöttél, akkor is rágyújtanál holnap reggel??????????? Mert sajnos ez is benn van a pakliban, a nagyobb kockázat vetélésre, halva születésre!
Szerintem a válaszod egyértelműen nem. Erre gondolj!
Sok sikert!
Kedves kérdező!
Az utolsónak teljesen igaza van!
Amugy meg ott indul a dolog hogy már a baba tervezésénél lekelett volna raknod a cigit. Az meg a másik hogy a párodat sem értem, hogy hogy nem szól rád! De mind1! Teljesen tipikus ahogy nekem támadtál, hogy nem tudok szöveget értelmezni...igaz a legjobb védekezés a támadás!
De csak az nyugtat, hogy sztem te tisztában vagy vele hogy nem teszel meg mindent a kisbabád egészségéért és hogy kifejezetten elítélendő és rossz amit csinálsz, különben nem tetted volna fel a kérdést!!
Őszintén remélem hogy erőt veszel magadon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!