Amikor oxytocinnal keltett fájások hatására vizsgálják a magzati szívhangot, az a fájás olyan erős, mint vajúdáskor? És vajúdáskor a 20,10 perces fájások ugyanolyan erősek, mint a 2-3 percesek vagy ez fokozódik, ahogy csökken az idő?
Az elején otthon a 20, majd 15, 10 perces fájások olyanok, mint az erős menses görcsök.
Majd egyre sűrűbben jönnek a fájások, egyre hoszabb ideig fájnak, és egyre erősebben.
A végén mikor percenként jöttek a fájások, annyira fájt, hogy az már elviselhetetlen volt, akkor már nekem mindegy volt mit csinálnak, csak szedje ki valaki a gyereket belőlem!
Azt hittem bele halok annyira fájt!!!
Ez igy igaz ahogy az elöttem szóló irja!!!!
Mikor már azt érzed,hogy na most fogsz meghalni,na akkor születik meg a baba:)
Abban a pillanatban pedig,minden fájdalmat mintha elvágtak volna:))
Aztán jön a következő kis pihi után a varrás,majd szoptatáskor az utófájások:)
De az már nem annyira vészes:)
Akkor ez a meghalok érzés mindenkinél előjön?
És igen tényleg akkor jön a baba illetve a tolók ami számomra már megnyugvás .. :)
Szia!
De jó neked hogy már ott tartasz:)
Én mégcsak 25 hetes vagyok,de már szeretnék vissza számolni:)
Nekem sem első,de aggódok én is mindenért:)
Jó lenne már túl lenni rajta:)
A szülés miatt aggódsz?:)
Igen igen pontosan amiatt .. :))
Remélem ,hogy minden rendben lesz és nem szenvedem meg túlzottan .
Marhára nem értem magamat ,hogy most igy a végére (több babát nem tervezünk mert ő lesz a negyedik ) vagyok "beszari " . :))
Nekünk a harmadik lesz,de nagyon félek én is tőle:))
Drukkolok:)
Mikorra vagy kiírva?:)
Dec 23 és "kicsi" fiú . :) Tegnap nézték már van 3 és fél kg .
Te ?
Utolsó vagyok ! Mindhárom gyermekem 4 kg körül született egyébként . Szóval 25 -hetes vagy most látom de mi a szülés várható ideje ? És kicsi fiú vagy kicsi lány ?
Te pontosan mitől tartasz ?
Köszi a drukkot jól esik majd viszonzom :))
Szia!
Március 23 és kiscsaj:)))
Nektek szép kis karácsonyi ajándék lesz:)
Nekem is a fiam 3900,kislányom pedig 3880 gr volt,szoval ők se voltak kisbabák:D
Mitől tartok?
Hát jo lenne nem órákat vajudni,itthon szeretném kiböjtölni amit tudok és utolsó percben bemenni:)
De remélem igy lesz...
Bár mindkettőt tulhordtam 2 héttel,igy akkor sem itthon böjtöltem:)
Mellesleg fájás gyengeség miatt,kaptam az oxyt,na akkor kezdödött csak az igazi harc:)
Ettől félek,ha lenne programozott császár belemennék simán,de sztem meg is emlitem a dokimnak:D
A baj az,hogy a kislányom elmult 9 éves és félek a szobeszédtől,hogyha már ennyi idő telt el a 2 szülés között akkor olyan mintha az elsőt szülném:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!