Amikor oxytocinnal keltett fájások hatására vizsgálják a magzati szívhangot, az a fájás olyan erős, mint vajúdáskor? És vajúdáskor a 20,10 perces fájások ugyanolyan erősek, mint a 2-3 percesek vagy ez fokozódik, ahogy csökken az idő?
Illetve itt én vagyok a kérdező !
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hát ha azt mondom ne idegeld amgad,ez hülyeség:)
Mert én is sokat agyalok már rajta,de ugy vagyok vele,hogy jobb lenne már tul lenni rajta:)
Csak könnyen fog menni:)
Amugy az én lányom is 9 éves,pont ezért félek én is...na meg a tulhordás miatt is,jo lenne ezt a kisasszonyt nem tul hordani hanem ha megindulna normálisan itthon és nem kéne oxy...:)
De nekem ez még odébb van...Neked hamarabb megy a drukk:)
Amugy jol vagy?
Köszönöm kérdésed jól vagyunk . Bár ma erősen jóslózom és sose lehet tudni .. :))
Nem bánnám ha már túl lennék rajta és a karjaimban tarthatnám a kincsemet ! :))
Köszike a drukk az most nagyon jól jön és megy majd vissza is !!!
Szia!
Na mi ujság tegnap óta?Csak josló fájások???Drukkolok,irj ám ha van valami:))
Szia !!
Köszi a drukkot ,jól jön most nagyon ! :))
Bár éjjel sokat felkeltem görcsölgettem pisilgettem de még egyben vagyunk . :)
Ma voltam uh és nst-n a babám most 38 -hetesen 3700 g van saccolva és köszöni jól van . Azt mondta az uh hölgy ,hogy szerinte a jövőhéten már nem kell menjek . Majd meglátom .. :O :))
Ti hogy vagytok ?
Szia!
Én ma voltam a cukor terheléses vérvételen,majd pénteken megyek uh-ra,nekem még sulyt nem saccoltak.
Azt mikor fognak kb??
Amugy el vagyunk,a kisasszony néha lustább mint kéne:)
De drukkolok előbb neked és karácsonykor már tuti babázhatsz:)
De kérek ám részletes beszámolót,ha nem baj,mi hogy zajlott,mert a babszem nekem is a seggemben van:))
Elsőre 25 -hetesen saccoltak de az 4 D -én volt külön fizetős helyen amúgy nem . Most pedig a múlt héten 37 -ik héten és a mai héten is nézték a 38 -ik héten . Alapból az utolsó uh -on szoktak ami igy a 37 -38-ik hét környékén van ,csak nekem most mind kettő NST -után volt Uh is .
Természetesen nagyon szivesen beszámolok én neked mindenről csak már lennék ott ,hogy megtehessem . :))
Már nagyon tűkön ülök ,bár egész nap azon kivül ,hogy fél -fél órát ide ülök meg sem állok és,próbálok másra koncentrálni mert különben hajjjajjj .. :)) aztán meg még az is lehet ,hogy két hét múlva jön vagy ki tudja és az úgy rengeteg idő ha folyton csak arra gondolok ,hogy most most most . :)) Majd a picim eldönti én pedig mindkettőnk érdekében "hősiesen " várom a nagy eseményt . :) Azt tudom ,hogy a legintenzivebb élmény a végén úgyis a csoda lesz az a gyönyörű érzés amit érzünk amikor elöször a kezünkbe nyomják a kis csemetéinket . :)
Szia!
Képzeld el,hogy nekem a kislányom nem jött időre,tul hordtam és befektettek már...Elmentem tusolni és jo meleg vizzel tusoltam,mondták hogy ahasamat is tusoljam sokáig:)
Kijöttem a fürdőből és ahogy leültem megpattant a burok:)
Segitett a melegviz:))
De jön ő ha jönni akar,bár már szép sulya van a babádnak:)
Nekem is 3880 volt a lányom,a fiam meg 3900:)
Köszi,hogy beszámolsz majd,nagyon drukkolok:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!