A Fidesz semmit nem tanult az előző kormányzásából, ugyanolyan arrogáns és cinikus a hatalomgyakorlása, mint amilyen akkor volt, és ugyanolyan dilettánsan irányítják az országot, mint ahogy akkor tették?
"én félek tőle hogy mi lesz itt de nem érdekel, ha lesz még egy tüntetés a kormány ellen már én is megyek..."
Nézd meg Fehéroroszországot.
Azért nem érdekes, hogy 16 év után is még ő van a székben?
Borzalmas volt az első Orbán-kormány. Évi 4-5 %-os gazdasági növekedés volt, közben GDP-arányosan csökkent az államadósság. Nem volt se válság, se megszorítás, hanem nyugodt fejlődés.
Én is veletek együtt rettegek, hogy esetleg megint valami hasonló szörnyűség fog történni velünk.
23.37. Te biztosan a jómódúak közé tartozol,akik felvehettek 30 milla kedvezményes hitelt! Azért mondod,hogy az az időszak jó volt! A többség nem kapott lakáshitelt,mert alacsony volt a jövedelme. A családipótlékot nem emeltek,és a kedvezményeket sem vehették igénybe,ahogyan most sem! A többésg rosszabbul élt,mint előtte és az utána következő 4-6 évben!
Egyrészt: az eredményeiket a Horn-kormány, a Bokros csomag hatásának köszönhetik. A statisztika pedig nem igaz. Ha belevették volna az államháztzartási kiadásokba az autópálya-építés költségét is,akkor magasabb lett volna a költségvetési hiányuk nekik is. (Ahogy ezt a Meggyesi-kormány kénytelen volt belevenni,mert Orbán feljelentette őket az Úniónál).Ki tudja,hogy még mit manipuláltak a számokkal?
ma 06:27
Nem szokásom hitelt felvenni. Az első Orbán-kormány egyébként tényleg agyonsanyargatta a szegényeket, a minimálbért pl. 22 500 Ft-ról 50 000 Ft-ra emelték. Az MSZP sipákolt is ez ellen rendesen.
"A válasz megírásának időpontja: ma 06:27"
Igaza van.
A Bokros csomag miatt csökkent az adósság, majd 2001-ben a választások előtti évben adott Orbán k*rva sok kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!