Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet, hogy a Fidesz alsóbb...

Lehet, hogy a Fidesz alsóbb rétegek felé mutatott arroganciája nem alaptalan?

Figyelt kérdés

Legelőször el kell mondanom, hogy nem valami újgazdag családból származom, egy pincér (szamunkás), és egy műtősasszisztensnő (érettségi) gyereke vagyok. Semmi komoly családi háttér. De a magam erejéből fel tudtam magam küzdeni, és mondhatom, hogy bejött az élet.

Ezzel még semmi baj sem lenne. A baj itt az, hogy a küzdelmeim alatt az ilyen senkiházi prolik állandóan vissza akartak fogni, akadályozni, lehúzni, elbátortalanítani, megrengetni.

Kezdettől fogva voltak terveim. Nem voltam zseni, meg pedál, tudtam, hogy nem attól leszek sikeres, ha csupa ötös lesz a bizonyítványomban és hatalmas lexikális tudással rendelkezem.

Sose hangoztattam az eredményeim, nem vágtam fel senki előtt. Mégis mindig én lettem a beképzelt, a nagyképű. Persze nem mindenhol, nem a baráti társaságomban (ők ugyanúgy sokra vitték, és ők sem valami arisztokrata családból jöttek), hanem az ilyen semmilyen motivációval nem rendelkező, mindent (főleg a tanulást) leszaró nímandoknál, akik valami sormunkát, vagy azzal megegyező melót végeznek most.

És ez ment sokszor, éveken át, míg a végén megelégeltem, és azt mondtam "jó akkor legyen, akkor én vagyok a nagyképű, beképzelt, nem érdekel innentől". Ők provokálták ki.

Ezért kérdezem, hogy lehetséges-e, hogy a Fideszben pontosan tudják, hogy ez a rengeteg proli csak magának köszönheti, hogy olyan helyzetbe van, amilyenben, és azt is tudja, hogy ők le se szarják a dolgokat. Akkor miért kéne bármilyen segítséget nyújtani nekik?

2012. febr. 16. 20:17
1 2 3 4 5 6
 1/52 Sz1u ***** válasza:
72%
Mivel a rövid élettörténetedet összehasonlítottad a Fidesz történetével, felmerült bennem a kérdés, hogy nem az lehet-e a probléma oka, hogy elfelejtetted, hogy honnan jöttél? Ne haragudj, nem fikázni akarlak (sőt! örülök, hogy valaki sikeres az önerejéből - én is próbálkozom). De a Fidesz iszonyatosan elfelejtette, hogy honnan jött!
2012. febr. 16. 20:30
 2/52 anonim ***** válasza:
88%

Haver neked szerencséd volt, kb ennyi.

Ugyanis itt nállunk 90% na a szerencsén múlik hogy a fax melyik végém állsz.

Én építész energetikus vagyok, több szakvizsgával, a a 10 évig működő vállalkozásom a megrendelések hiánya miatt 2 éve befuccsolt. Pedig volt néhány olyan munkám amit bárkinek meglehet mutatni és elismerte a szakma is. Megpróbáltam elhelyezkedni, 120e ret ajánlottak amit természetesen nem fogadtam el.

Ma feketézem és teljesen mással foglalkozom és kínlódom a megélhetésért.

Akkor most én tanúlatlan vagy mihaszna vagyok?

Tudod hány hozzám hasonló ember van?

Sokkal több, nagyságrendekkel, mint amilyen te vagy.

Egyébként mivel foglalkozol, hogy valami képet is alkothassak?

2012. febr. 16. 20:30
 3/52 A kérdező kommentje:
Én nem irigyked(t)em a nálam sikeresebb emberekre. Régen se.
2012. febr. 16. 20:31
 4/52 A kérdező kommentje:
Logisztika
2012. febr. 16. 20:31
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit!

Amíg keményen befizettem és foglalkoztattam, addig jóvoltam?

Persze azt sem értem hogy miként gondolja a Fidesz azt hogy a hajszálvékony középre számít? Akiknek a nagyrésze az kevésbé tehetősebb söt elszegényedő rétegek fogyasztásától függ, miközben a szegényektől vesz el mindent és a kevésbé tehetősek szakadnak lefelé!

Értelmetlen.

Ugyanis, hiába az egy kulcs, ha a forgalmad csökkenése több kárt okoz. Közgazdaságilag "makro" nem is értelmezhető!

2012. febr. 16. 20:35
 6/52 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Logisztika

Azonbelül?

Fuvaros?

2012. febr. 16. 20:37
 7/52 anonim ***** válasza:
76%

Jahh, és nem mondd hogy nem kellett hozzá szerencse!

Van nekem sok barátom aki programozó, logisztikus, gépész, "volt zenész barátaim" és ma térdre vannak esve.

2012. febr. 16. 20:39
 8/52 A kérdező kommentje:
Nem fuvaros, és nem saját cég. A BILK-ben dolgozom vezető beosztásban.
2012. febr. 16. 20:39
 9/52 anonim ***** válasza:
69%
Nézd haver, én nem tudom mi az a rohadt nagy dolog ahová felküzdötted magad, de honnan tudod, hogy az a sok szar senkiházi proli paraszt péniszcumizó mit ért el? Kiszoptad a kisujjadból?
2012. febr. 16. 21:08
 10/52 anonim ***** válasza:
37%

Tudom kikről beszélsz . Ismerem a fajtájukat.Tanulás helyett buli trendiségek ,marhulás.Müveltség helyett, lesecarom hozzáállás mindenhez.Aztán amaellett ,hogy a munkában sem állják meg a helyüket, de ha rájuk mersz bízni 100 ft-ot már azt lesik ,hogy csinálják ,hogy nekik is kamatozzon 50-et és ha nem megy akkor simán meglopnak.

(A környéken 2 hónapja megnyílt müszaki cikkeket összerelő üzemben ritka nap, hogy ne kapjanak lopáson valakit)

De a nyafogás a krititizálás a szájjártatás anemteccikarandszerezés az megy. Abban profik. És igényeik vannak mert ők nem ám akárkik.Alnyi jogon jár nekik a legjobb mindenből, mert bemodta a tv is ,hogy Ők azt megérdelmik.

Minekt rendesen gürizőket ,szerényen a kicsivel is boldogakat magasról lenéznek.

2012. febr. 16. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!