Lehet, hogy a Fidesz alsóbb rétegek felé mutatott arroganciája nem alaptalan?
Legelőször el kell mondanom, hogy nem valami újgazdag családból származom, egy pincér (szamunkás), és egy műtősasszisztensnő (érettségi) gyereke vagyok. Semmi komoly családi háttér. De a magam erejéből fel tudtam magam küzdeni, és mondhatom, hogy bejött az élet.
Ezzel még semmi baj sem lenne. A baj itt az, hogy a küzdelmeim alatt az ilyen senkiházi prolik állandóan vissza akartak fogni, akadályozni, lehúzni, elbátortalanítani, megrengetni.
Kezdettől fogva voltak terveim. Nem voltam zseni, meg pedál, tudtam, hogy nem attól leszek sikeres, ha csupa ötös lesz a bizonyítványomban és hatalmas lexikális tudással rendelkezem.
Sose hangoztattam az eredményeim, nem vágtam fel senki előtt. Mégis mindig én lettem a beképzelt, a nagyképű. Persze nem mindenhol, nem a baráti társaságomban (ők ugyanúgy sokra vitték, és ők sem valami arisztokrata családból jöttek), hanem az ilyen semmilyen motivációval nem rendelkező, mindent (főleg a tanulást) leszaró nímandoknál, akik valami sormunkát, vagy azzal megegyező melót végeznek most.
És ez ment sokszor, éveken át, míg a végén megelégeltem, és azt mondtam "jó akkor legyen, akkor én vagyok a nagyképű, beképzelt, nem érdekel innentől". Ők provokálták ki.
Ezért kérdezem, hogy lehetséges-e, hogy a Fideszben pontosan tudják, hogy ez a rengeteg proli csak magának köszönheti, hogy olyan helyzetbe van, amilyenben, és azt is tudja, hogy ők le se szarják a dolgokat. Akkor miért kéne bármilyen segítséget nyújtani nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!