Aki csak olvasgatni jár erre az oldalra, észrevette már azt a tényt, hogy egy párt nézeteit valló közösség, a neki nem tetsző válaszokat író tagokkal milyen trágár, arrogáns, lebecsmérlő, semmibe néző, kioktató viselkedést produkál?
Ez csak a Jobbikosoknak szólhat, hiszen másoknak nincsenek érveik elképzeléseik, csak kritikájuk az egyetlen lehetőséget kikezdéséhet.
ALTERNATÍVÁK NÉLKÜL!
Adjon az isten!
Már kezdem megszokni hogy az MSZP-s és Fideszes emberek mindig lehordanak a sárga földig minket, Jobbikosokat (sokszor elég modortalan, értelmes emberhez nem illő szavakkal). Én viszont sosem beszélek/írok vissza trágárul, inkább tényeket tárok eléjük és próbálom ,,visszacsábítani" őket a sötét oldalról ;)
Szebb Jövőt!
Alternatíva mindig van. Mondom én, hogy bolsevik/nyilas banda vagytok, egyetlen másik párt sem terjesztette ilyen elánnal, hogy ők a choosen ones.
Mutatnál egy lehetséges alternatívát " amit lelehet tenni az asztalra" ami le van írva, és nem csak széles ívű általános ígérgetés, vagy hazugságszagú múlt?
Sötét oldal, hogyne. Te kis grál-jedi-lovag. Akkor se szavaznék rátok, ha pisztolyt nyomnának a fejemhez, főleg szegedi legutolsó megmozdulása után.
Linkeld be, kíváncsi vagyok hogy ni zaklatta fel ennyire a finom lelkedet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__706..
Tessék Jedi, ez. Ez a fazon ha korábban születik járási titkár lesz. Minden szavából süt a primitív idegen és mássággyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!