Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki csak olvasgatni jár erre...

Aki csak olvasgatni jár erre az oldalra, észrevette már azt a tényt, hogy egy párt nézeteit valló közösség, a neki nem tetsző válaszokat író tagokkal milyen trágár, arrogáns, lebecsmérlő, semmibe néző, kioktató viselkedést produkál?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért,mert nem képes úrrá lenni az érzelmeken és nem tud mást tenni,mint meggyőződéseit ráerőltetni másokra?
2010. márc. 7. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9%
Kedves kérdező, nem tudok mást mondani, csupán azt, hogy kereken megfogalmazott kérdésedből egyből kitaláltam, melyik pártról van szó.
2010. márc. 7. 11:14
 12/26 anonim ***** válasza:

Nem én válaszoltam az írásodra előzőleg, oktalanul Jedizted le egy embertársadat. És hadd éljek egy párttársam szavaival, mert nem szeretném rád túl sokáig fecsérelni az időm: ,,Az elmúlt 20 év EGYETLEN magyar felszólalása a parlamentben az volt, amikor Ő és Morvai Krisztina felálltak és elmondták amit gondolnak.

Morvai csak szép nyugodtan, Csanádból viszont kitört a magyar ember minden keserűsége és dühe.

Osztotta a verbális pofonokat az álbal és jobb oldalnak is (alias MSZP, FIDESZ), és minden szava aranyat ért.

Aki magyar, megnézi, aki magyar megérti. Aki zsidó, cigány hőbörögni fog.

http://www.youtube.com/watch?v=3piTHEUxD00

Ilyen emberek kellenek az országnak, ilyen emberek kellenek a magyaroknak!"

Szebb jövőt kíván a Jedi, az erő velünk van :)

2010. márc. 7. 11:21
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Más képviselő rajtuk kívül nem szólalt fel? Ne legyél már hülye. Vagy most ezt megint úgy kell érteni, hogy azok nem magyarok voltak ám, bezzeg ti? Na, pont erről szól az a kérdés is, hogy egyszerűen képtelenek vagytok elviselni a másképpen való viselkedést, és véleményt, pont mint a kommunisták.
2010. márc. 7. 11:23
 14/26 anonim ***** válasza:
Minden meleggel, és romával egyesével beszéltél?
2010. márc. 7. 11:29
 15/26 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben képes vagyok elviselni, bármily hihetetlen van MSZP párti barátom is. Bár szoktunk vitázni azon hogy melyikünk szerint miért és melyik a jobb, ilyenkor csak okosodunk, s észrevesszük hogy minden pártnak vannak hibái :) Egyébként most, hogy meghallgattad a felszólalást valamiért nem kötsz bele, nem is értem... Talán mert (akár csak részben is, de) egyetértesz, vagy azért, mert nem akarod szavaidat pocsékolni egy ilyen szörnyű beszédre?

Szebb Jövőt kívánok neked is, magyar barátom, akármelyik párt szimpatizánsa is vagy! Magyarországon nem a széthúzást kéne erőltetni, hanem az összetartást növelni. ;)

2010. márc. 7. 11:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem hallgattam meg, nincs hangfal a gépemen, de ismerve szegedi viselkedését, lehet így járok jobban.
2010. márc. 7. 11:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem hallgattam meg, nincs hangfal a gépemen, de ismerve szegedi viselkedését, lehet így járok jobban.

Ebből a mondatból, kifolyat a képernyőmön át, a demagógia!

2010. márc. 7. 11:38
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát legalább itt ne kárálna az akiről a kérdés szólt!Pedig nincs leírva kire gondolt.
2010. márc. 7. 11:39
 19/26 anonim ***** válasza:

Hát legalább itt ne kárálna az akiről a kérdés szólt!Pedig nincs leírva kire gondolt.

Megtiltod? Cenzorka!

És mi az hogy kárál? Ismét a másik oldalnem tud csak demagóg hazugságokkal operálni, és az érveket a világ végén hagyja!

2010. márc. 7. 11:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is kivagyok már hogy a kedves MSZP és Fidesz szimpatizánsok oktalanul lehordanak, vagyis kárálnak, hogy a te szavaiddal éljek, barátom. Pedig mi csak változtatni szeretnénk és nem hagyni azt hogy 2011-ben, mikor az EU-ban megnyílik a földfelvásárlás lehetősége, (igen, ezt tényleg megszavazták) egész Magyarországot megvásárolják az emberek tudta nélkül. Felőlem teheti akár Izrael, akár Anglia, esetleg Románia, akkora adósságban van az ország hogy az akkori elnök (ha MSZP-s vagy Fideszes lesz) valószínűleg eladja az egész országot. Akkor pedig már tényleg rabszolgasorsunk lesz, sőt, lehet hogy ők is bevezetnek majd olyan törvényt hogy nem szólalhatunk fel anyanyelvünkön. Hisz amikor a Szlovákok megszavazták azt hogy országukban magyar ember ne beszélhessen magyarul különben pénzbírság vagy börtön érje, ugyanúgy megtehetik majd itt is. Szerintem te nem ismerted eddig ezt a tényt, de legalább már eggyel többen vagyunk, még ha nem is lépsz át a mi pártunkba. :)

Szebb Jövőt!

2010. márc. 7. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!