C. Ronaldo miért ennyire arrogáns?
"Nagyon nem vagyok elégedett a játékvezetéssel, remélem, soha többé nem kell ezzel a bíróval meccsen találkoznom. Hagyta, hogy össze-vissza rugdossanak az ellenfél futballistái, akik úgy hiszem, azért tették ezt velem, mert gazdag vagyok, jóképű és nagy játékos. Ezek irigyelnek, nincs más magyarázat viselkedésükre"
ezt ne hagyd ki :) :
"Remélem, ez a bíró soha többet nem vezet nekünk. Néhány játékvezető engedi az ilyen játékot" - kezdte a támadó, akinek jobb lábára Jerko Leko tartott rá, véres zokniban jött le a lefújás után, bokáját össze is kellett varrni."
Van video is, nem arrogáns, gondolom te örülnél és dalolásznál örömödben hogy megint milyen jól felrúgtak!
Az a baj, hogy amit te idéztél, nem azt nyilatkozta.:)
A kifütyülésére és a "Messi, Messi" taktusra mondta azt, hogy a szurkolók ezt szerinte azért csinálták, mert irigyek rá mert gazdag, jóképű és jó játékos.
És persze szerény a szentem, de ezt már tudtuk.:)
És bár én Barcelona szurkoló vagyok, ha Pepe Alvessel való atrocitásáért pirosat kapott, a minimum lett volna, ha Leko (vagy hogy hívják) is egy pirossal szépen távozik a pályáról.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:43
Ertelmes Barcas:DDDD
Bocsi, de sok smile nem az én stílusom, és sajnos neten keresztül nehezen ismerem fel az iróniát is.
Az meg hogy innen hülyének nevezel (amikor nem is veled beszélgetek)...na mindegy a 61%-osnak: akkor köszi, de ezt egy teljesen kívülálló is meg tudná állapítani : amit Roni kapott, még véletlenül sem súrolja a szabályos szerelést.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!