C. Ronaldo vagy Messi a jobb?
Messi a Barcelonában jó, azért mert a kis girnyó teste tökéletesen beleillik a Barca passz-passz-passz-sprint játékába. Egy olyan csapatban ami nincs ennyire kihegyezve erre a játékra, szerintem nem sok esélye lenne.
Kriszi bizonyított már az angol illetve a spanyol bajnokságban is, és azt is megmutatta hogy képes egyedül a hátán vinni egy csapatot (míg a takony Lionel erre nem képes), légyen az a vad és ütközős angol, vagy a picit technikásabb spanyol bajnokság.
C. Roni szerintem sokkal univerzálisabb játékos, több poszton bevethető, Messi viszont nagyon illik a Barcába. Szerintem Kriszi jobb.
Már ne is haragudj kedves első kommentelő, de CR már régóta nem dobálja magát.
CR7 jobb. Ő megállta a helyét a Portugál, az Angol és a Spanyol ligában is, no meg persze a válogatottban is.
Messi mit csinál? Barcában jól játszik, mert van mögötte egy Xavi-Iniesta páros. Ennyi. Egy angol bajnokságban meghallna. Terry egyszer felrúgná, és ott halna meg a pályán. A válogatottbeli produkciójáról pedig ne is beszéljünk. Szinte semmit nem csinál.
gyetértek.
Szerintem az a különbség közöttük,hogy Messi nagyon jó játékos és önzetlen Ronaldo meg szintén nagyon jó játékos,de önző.
Egyikse
Roooooney:)
De a ketto kozt egyertelmuen Ronaldo, mert nem csak a csicska spanyol fociban tud jatszani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!