MU fan vagyok ezer ronaldo, de oszinten messi jobb
2011. jún. 12. 15:49
3/53 anonim válasza:
Egyértelműen messi!
2011. jún. 12. 16:17
4/53 anonim válasza:
Ronaldo
2011. jún. 12. 17:56
5/53 Tyler913 válasza:
Mar volt ilyen kerdes.A szavaztatas nem fog realis eredmenyt hozni,mert annyi az elkotelezett Ronaldo-hater,mikozben a Barca agyon van hypeolva.
Szereny velemenyem szerint mindketten klasszisok,de Ronaldo az osszjatekot kiveve mindenben jobb.
2011. jún. 12. 20:05
6/53 anonim válasza:
Ja, én is leírtam már a másik kérdésnél, hogy szerintem Messi, de igazából úgy gondolom, hogy mindketten másért jók, így nincs értelme összehasonlítani őket.
2011. jún. 12. 20:20
7/53 anonim válasza:
Messi csapatjátékosként jobb Ronaldo egyénileg.
2011. jún. 12. 20:52
8/53 anonim válasza:
ezaz nincs értelme összehasonlitani öket....
ha választanom kellene , hát egyiket sem választanám Rooney jobb náluk :))
2011. jún. 12. 20:52
9/53 anonim válasza:
MU Kings.Of.Europe. Fuck Barcelona and Fuck Real Madrid, I've love united since a was a kid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.