Ki a jobb Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo?
Szerintem Ronaldo.
MERT: Messi a góljai nagy részét csodás előkészítőinek (Xavi és Iniesta) köszönheti. Ronaldo pedig egyénileg is jó cselek távolról közelről fejjel (ő a leggyorsabb is) HÁTTAL IS, tapasztaltabb, hisz megjárt már egy ManUtd-t is, ahol a kis törpe nem biztos hogy ugyan így szerepelne.
Messi.
Magyarázni nem kívánom; egyértelmű.
Nagyon szeretem Messit, Ronaldot nem annyira, de egyetértek az első hozzászólóval. Messi hatalmas játékos, de csak akkor ha ott vannak vele Xaviék, ellenben Ronaldo egy sokkal gyengébb Realban is közel olyan teljesítményt nyújt mint Messi. Ráadásul én nem vagyok benne biztos, hogy ő Angliába is 40 gólt rúgna egy szezonba, Ronaldo ezt ott is megtette...Ja és Ronaldonak sokkal látványosabb a játéka is.
Ez már nem ide tartozik, de azért leírom, hogy Messi nem érdemelte meg a 2. aranylabdáját, és engem nagyon felháborított, hogy neki adták.
zaragoza elleni gól?? most ne egy két gólon akadj ki hanem a gólok nagy részén;) és a 2. aranylabdát tényleg nem érdemelte meg, azt én iniestának adtam volna hisz ő még világbajnok is volt és ő lőtte a döntőben a gólt és messiért is sokat tett! Ronaldo sokkal jobb tudású csak nézzük a mozdulatait Messi olyanokat nem csinál, csak ideoda szaladgál a védők között persze eredményesen.
Ronaldo sokkalta jobb játékos több helyen is bizonyított!
Az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!