Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a jobb Lionel Messi vagy...

Hesoyam7 kérdése:

Ki a jobb Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 11:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Szerintem Messi jobb.Jól cselez,nagyon gyors és szerény,nem nagyképű mint Ronaldo.Nem színészkedik,püföli a földet,mint CR7 a múltkori Valencia elleni meccsen,a semmiért.Ronaldot is kisegítik a társai,de ha nem értetek velem egyet,hogy ő egyedül rúg gólt segítség nélkül,akkor az azért van,mert nincs náluk összetartás.A Barca leglább összetart.Messi nem véletlenül kapott 3 aranylabdát.A fociban nem mindig számít,hogy ki,milyen izmos.Messi nem olyan,mint CR,de mégis jobban focizik.Ronaldo ezzel is nagyképűsködik,hogy mekkora izma van. (pl. amikor a combját mutogatta...)EGYÉRTELMŰ,HOGY MESSI JOBB.
2012. ápr. 14. 15:16
 52/61 anonim ***** válasza:
04.07. 12:53: Imádom azt a videót Messiről.Minden Barca meccs előtt megnézem. :) A zene is tökéletes hozzá na és benne a cselek és gólok...hűha
2012. ápr. 14. 15:22
 53/61 Vazulnéni válasza:
Ronaldo. Mondjuk ez attól függ ,h Barcás vagy v Realos!
2012. ápr. 28. 19:00
 54/61 anonim ***** válasza:
Mert mintha CR-t nem segítenék ki..Ha egyedül menne végig a pályán segítség nélkül,az nem összedolgozás,nem csapatmunka...Messi jobb:)
2012. máj. 9. 15:05
 55/61 Vazulnéni válasza:
Meg az a gond a Real -lal ,h Mindig csak Ppe van hátul...
2012. máj. 23. 18:54
 56/61 anonim ***** válasza:
Nehezen lehet eldönteni.Általában aki Barca drukker Messit mond,aki Real drukket CR7-et! Messi játékstílusa amolyan Maradonás,de CR7 is fantasztikusan jó! Nehéz különbséget tenni. Én Realos vagyok,és nekem Ronaldo a kedvencem, de elismerem Messi játéktudását is! Igaz,hogy ott van mellette Xavi,és Iniesta,de Messi is szokott eléggé osztogatni,és egyénileg is képes bárkit kicselezni,volt már rá nem egy példa,hogy az egész Real Madridon át ment(sajnos :) :)),de ez igaz Ronaldora is! Viszont azt a védőt nagyon tudom sajnálni,akinek Ronaldoval,vagy Messivel kell farkasszemet néznie! Csodálatos játékosok!
2012. szept. 26. 13:09
 57/61 anonim válasza:
Én C.Ronaldo fan vagyok. Nem a Real Madrid óta követem, hanem mióta átigazolt a Manchester United-hez.Figyeltem sokáig, majdnem minden meccsét megnéztem, néha Barca meccset is néztem közben, mert azt a csapatot is szeretem.Felfigyeltem Messi, és C.Ronaldo tehetségére, és hát meg kell hogy mondjam, Ronaldo-t jobbnak láttam.Azóta Messi is elérte Ronaldo szintjét, kapta az aranylabdákat, Roninak csak 1 van, m1.Ugye már átigazolt a Real Madridhoz, ahol jó sok pénzért megvették, és még pár profi játékost is beleraktak, pont pár kedvencet is(Kaká,K.Benzema,), és nem rég megcsinált egy elég komoly rekordot Roni, amit Messi nem:idézek egy cikkből:"megdöntötte Puskás Ferencnek, az Aranycsapat kapitányának rekordját. Puskás 1958 és 1966 között 180 spanyol bajnoki meccsen 156 gólt lőtt, Ronaldónak ez volt a 146. bajnoki találkozója Real-mezben, és 157 gólnál jár." és igen, a kedvencem Ronaldo, bár Messi is nagyon jól játszik. Azt hiszem ez a válasz korrekt a Barca és a Real Madrid fanok szempontjából.
2013. dec. 27. 19:51
 58/61 anonim válasza:
Messi! Nincs kérdés!
2014. jún. 20. 12:00
 59/61 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy Messi!! Ez nem is kérdés!! Aki ezzel nem ért egyet, az nem ért a focihoz!! Az is baromság, hogy Messi a góljait csak Xavinak és Iniestának köszönheti. Biztos nem emlékeztek a góljai többségére, amikor kicselezi a fél mezőnyt!! Azok a gólok is mástól függnek? És hadd kérdezzem már meg az itt egybegyűltektől: Ha Messi nem érdemelte meg a 2. aranylabdát, akkor Ronaldo vajon megérdemelte-e a 2. aranylabdáját, mikor 1 címet nem nyert??? Fura, ezt valahogy nem emlegetitek...
2015. júl. 25. 09:35
 60/61 anonim válasza:
Lionel Messi egyértelműen!
2019. jan. 12. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!