Ki a jobb Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo?
ilyeneket hol lő a kis törp??
Mostanaban sok helyen divat Ronaldot utalni,Messit meg isteniteni,de ha csak a palyan nyujtott teljesitmenyt ill. kepessegeket nezzuk,szerintem Ronaldo jobb.
Magasabb,erosebb,ennek ellenere gyorsabb.Jobban fejel,tavolrol ill. szabadrugasbol jobban lo.
Az,hogy a jateka kinek latvanyosabb,elegge szubjektiv,van,akinek Messi szlalomozasa,van,akinek Ronaldo cselei jonnek be jobban.
Viszont teny,hogy Ronaldo abszolut huzoemberkent bizonyitott egy joval daralosabb bajnoksagban,ahol Messit osszetornek mint a ropit,raadasul Messi mellett ket hozza hasonlo kaliberu zseni jatszik,akik nelkul nem biztos (ill. szinte biztos) hogy nem tudna hasonlo statisztikakat produkalni.
Ronaldo!!!!!!!!!!!
Azért Ronaldo mert ő látványosan tud cselezni nagy bombagólakt is tud lőni nem úgy mint Messi és fejelni is
kiválóan tud.Ja és góljai 63%-át messziről lövi.
Üdv:Martin
Itt mondogatják, hogy ronaldo messziről lövi meg minden. Erre én annyit mondok, hogy Messi inkább beviszi a védők mellet és onnan lövi be :) Abban van igazság, hogy Messi-nek jók az előkészítő játékosai, de azért álljon már meg a menet. Ha valaki azt mondja, hogy ő csak befejezőcsatár és nem tud egymaga mit kezdeni, akkor az nem látott még nem látta Messit játszani.
Kérdésre válaszolva: Ronaldo is nagy játékos, ez tény, de Messi sokkalta jobb
En elismerem,hogy Messi nem csak befejezo,hanem kepes megcsinalni maganak a helyzetet,es nagy zseni,de megis,miert lenne jobb Ronaldonal?
Meg egy ertelmes ervet se olvastam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!