Torma Tamás Norbert kérdése:
Szerintetek ki a jobb Henry vagy c. ronaldo? És Messi vagy Daniel Alves?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 17:18
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik milyen formában van. Szerintem ezen a szinten nincs olyan, hogy jobb. Pl. Messi szinte egész évben villogott, a vb-n nem ment neki.
2/6 anonim válasza:
Henry egyértelműen jobb mint C. Ronaldo. És Messi is nagyobb legenda mint Dani Alves, de a vébén tényleg nagyon gyatrán nyomta.
3/6 anonim válasza:
Henry! Sokkal nagyobb példakép mint Ronaldo! Mégis ki az az ember ? Bu*zibárokba jár, pr*ostizik, állandóan részeg, ilyen a mai fiatalok példaképe? Henrynek is volt a kapcsolatában probléma, de ahogy tiszteli és szereti az Arsenalt, az példaértékű!
Ronaldo nagyon jól játszik, de egy felvágós kis pö*csjankó!
4/6 anonim válasza:
Ronaldo egyértelműen jobb, ügyesebben cselez jobban lő és jobb a helyzet felismerése is, de Henry is kiváló játékos.
Messi és Alvest nem lehet össze hasonlítani mert mind ketten más poszton van mind ketten jók a saját posztján.
5/6 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!Én ezzel vitatkoznék,hogy mind2 ugyanolyan jók a posztjukon.Messi tényleg felülmúlhatatlan,de Alves az utóbbi időben borzasztóan rossz...Szerintem Messi jobb, mint Alves és Henry is jobb, mint CR.
6/6 anonim válasza:
messi ronaldo danial alves henry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!