A mai fociban már miért csak ez megy hogy C. Ronaldo vs Messi, Barcelona vs Manchester united?
Nem csak ez megy. De sokat nyomja ezeket a média, mert divat, azaz tömegeknek szól, azaz hatalmas pénz van benne.
Rengeteg nagy tehetség van a világ futballjában, de sokba nem nyomnak ennyi pénzt, és nem jutnak ilyen reflektorfénybe.
Nem mindenki divatdrukker, aki ezeknek szurkol!
En pl az elozo BL Donto ota szurkolok a ManUnited-nek (azelott nem is neztem focit) es az 1. meccset, amit neztem a csapatom elvesztett,szaaal egyaltelan nem vagyok divatdrukker...
GGMU:))
Jók ezek a kérdések.. Mert kérdések végén a komment írójáról mindig kiderül, hogy valamelyik riválisnak szurkol.
Lassan 14 éve BarcaFan vagyok, s barmira nem érdekelt az hogy ki az élcsapat, amikor 6-7 helyeken próbáltunk egy normális csapatot kiállítani. Csak Visca El Barca!!!
Akkor téged miért érdekel??
Ez a dominancia is idővel a múlté lesz.. de remélem még egy jó darabig élvezhetjük az igazi focit!!
Én barca drukker vok de a manchester se rossz.
Amúgy azér csak róluk szól majdnem minden mer ők csinálnak érbldekeset és mindenkit ez érdekel
Mivel a bl döntőt ők játszották (b-mu), és annyi classico volt, hogy a csapból is ez folyt.
Amúgy meg mert mostanában ez a 3 legeredményesebb csapat.(MU, Real, Barca).
Messi 2 éve aranylabdás (idén is ő kapja szerintem), emellett Roni is szárnyal.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.:)
Divatdrukkerek...
Én pl. 8-9 éve Liverpool szurkoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!