Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Cristiano Ronaldo és Messi...

Cristiano Ronaldo és Messi utálják egymást?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az utálat nem jó szó.

Szerintem kölcsönösen tisztelik, elismerik egymást és riválisként tekintenek a másikra. De pont emiatt a rivalizálás miatt soha nem lesznek különösebben jóban.

2011. aug. 21. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

nem utálják egymást szerintem ők is tudják h ők a világ 2 legjobb játékosa, és ha ilyeneket nyilatkoznának illetve erre utalű megnyilvánulásoakt tennének a sajtó szétszedné őket

egyébként ezt a Messi vs Ronaldo dolgot a sajtó fújja fel....

Meg az eddigi Real Barca meccseken elég sok balhé volt, viszont Ronaldo és Messi egyszer sem ment oda egymáshoz balhézni...

2011. aug. 21. 23:08
 3/7 anonim válasza:
90%
ááá nem hiszem! A pályán sem volt olyan egymás elleni megnyilvánulás ami arra utalt volna! Meg igenis tisztelik egymást!
2011. aug. 22. 01:10
 4/7 A kérdező kommentje:
hát igen, még egymás szemébe sem néznek nem hogy egymáshoz szóljanak
2011. aug. 22. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Tisztelik egymást.

Mindig "szépen" nyilatkoznak a másikról.

Nincs is különösebb okuk arra, hogy utálják egymást...azért gondolod, mert rivalizálnak? Ez közel sem lehet ok (szerintem) az utálatra.

2011. aug. 22. 13:52
 6/7 ✮ʝօк&# ***** válasza:
100%
Igen, tisztelik egymást.Ez már sokkal kevésbé mondható el a Mourinho-Messi párosra :D
2011. dec. 26. 09:06
 7/7 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Illetve Ronaldo-Guardiólára :D Tehát egymás edzőjét tépi a két játékos. xD
2011. dec. 26. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!