Szerintetek Cristiano Ronaldo milyen szinten van kigyúrva?
Mennyire adottság ez neki (hajlamos kevesebb edzéssel szálkásabbnak látszani mondjuk) és mennyire komoly testedzés / étrend ami miatt iylen lett, tapasztalt gyúrók mennyi időre saccoljátok egy ilyen szintű testfelépítés elérését? És valyon mennyi szteroid játszott/ játszik ebben szerepet?
Ilyen testem akkor lenne, ha leszálkásítanék rendesen, és nem edzenék szinte semmit. Nem izmos, és annyira még csak nem is szálkás. Egy átlagos, vékony testalkatból 3-4 hónap alatt, rendes edzéstervvel, étrenddel, pihenőidővel jobbat ki lehet hozni.
Egyszóval: a teste nem nagy szám, a szálkásságába belejátszik, hogy rengeteget fut (nem is tudna nagy izomtömeget magára pakolni), szteroidot meg nem hiszem hogy használt volna, vagy ha igen, akkor nagyon hülye, hogy kockára teszi a karrierjét egy ilyen semmi nyüzüge testért.
GreenTea
Kb úgy vagyok vele én is, mint az előző válaszoló:D
Dopping viszont nem csak anabolikus szteroid lehet.
Én csajként sokat nem tudok érdemben hozzászólni, de annyit igen, hogy jól néz ki, pl. itt.:
Ez nem is sok de nem is kevés...aranyközépút.:)
(bár ezzel gondolom nem sokat segítettem, max. ha te is a csajoknak akarsz tetszeni)
Hát nem hiszem hogy ilyen lennél 0 gyurással.
10%alatti testzsir százalék 109cm mellbőség,38as karok 61cm comb. Nem hiszem,hogy ennyiért elég otthon ülni és csokit zabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!