Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » C. Ronaldo vagy Messi a jobb?

C. Ronaldo vagy Messi a jobb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 13:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

:-)(vicc)

szerintem sohasem tudjuk meg,hogy milyen jó más bajnokságban,mert a Barcából sosem igazol el.

2011. dec. 29. 09:56
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
Hülyeség összevetni a kettőt, mert teljesen más játékot képviselnek. Messi csapatjátékos, míg Ronaldo maga a csapat.
2011. dec. 29. 10:24
 23/27 anonim válasza:
63%

Igen mindenki azt mondja, hogy Messinek jobb a csapata és

ezért ő a jobb. De mivel az a kérdés, hogy Messi vagy Ronaldo a jobb magába akkor egyértelmű, hogy RONALDO A JOBB.

Mert Messi semmit sem ér a válogatottban ahol Ronáldo se sokat de a klubjukban Messi csak azért jó mert ott van Xavi és Iniesta és nélkülük nem ér semmit. Az egyik

kommentelő azt írta, hogy a focit 11-en játszák és így Messi a jobb de mivel ismétlem neki még egyszer, hogy az a kérdés, hogy magába ki a jobb és még egyszer mondom így Ronaldo a jobb. Hajrá Real!

2011. dec. 29. 11:09
 24/27 lee12 ***** válasza:

végülis mind1 hogy melyikük jobb mivel nem a játékos a lényeg hanem az egész csapat(ez nem a kérdésre vonatkozik)

az meg szerintem mind1 hogy egyénileg melyikük a jobb mivel kupát nem lehet 1 emberrel nyerni

2011. dec. 29. 16:59
 25/27 ✮ʝօк&# ***** válasza:
72%
Na persze, csak Xavival meg Iniestával tud játszani.Ez az amit tényleg csak elfogultságból lehet írni, mert Messinek sokkal több szólógólja van, mint Ronaldónak,ugyanis sokkal jobb labdavezető.Más kérdés hogy fizikuma sokkal hátrányosabb, így nem tud jól fejelni(Álomdöntő 2008:D) és HOSSZÚtávon valamivel lassabb.
2011. dec. 30. 10:53
 26/27 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem Messi nem véletlenül kapta meg (eddig) 3-szor az aranylabdát. Ettől függetlenül szerintem egy Real drukker Ronaldo-t, míg egy Barca drukker Messi.t mondja.

Egyébként primitív válaszokat ne irogassunk (lsd.:míg a takony Lionel erre nem képes)...

2012. jan. 22. 11:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Ronaldo sosem fogja beérni Messit ezt be kell vallanom Real drukkerként is.. :( Messinek a mostani idényben a 70?71? gólja borzasztóan sok.
2012. máj. 9. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!