C. Ronaldo vagy Messi a jobb?
:-)(vicc)
szerintem sohasem tudjuk meg,hogy milyen jó más bajnokságban,mert a Barcából sosem igazol el.
Igen mindenki azt mondja, hogy Messinek jobb a csapata és
ezért ő a jobb. De mivel az a kérdés, hogy Messi vagy Ronaldo a jobb magába akkor egyértelmű, hogy RONALDO A JOBB.
Mert Messi semmit sem ér a válogatottban ahol Ronáldo se sokat de a klubjukban Messi csak azért jó mert ott van Xavi és Iniesta és nélkülük nem ér semmit. Az egyik
kommentelő azt írta, hogy a focit 11-en játszák és így Messi a jobb de mivel ismétlem neki még egyszer, hogy az a kérdés, hogy magába ki a jobb és még egyszer mondom így Ronaldo a jobb. Hajrá Real!
végülis mind1 hogy melyikük jobb mivel nem a játékos a lényeg hanem az egész csapat(ez nem a kérdésre vonatkozik)
az meg szerintem mind1 hogy egyénileg melyikük a jobb mivel kupát nem lehet 1 emberrel nyerni
Szerintem Messi nem véletlenül kapta meg (eddig) 3-szor az aranylabdát. Ettől függetlenül szerintem egy Real drukker Ronaldo-t, míg egy Barca drukker Messi.t mondja.
Egyébként primitív válaszokat ne irogassunk (lsd.:míg a takony Lionel erre nem képes)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!