Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » C. Ronaldo vagy Messi a jobb?

C. Ronaldo vagy Messi a jobb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 13:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
köszi a választ!egyébként szerintem a spanyol foci egyáltalán nem csicska.
2011. szept. 11. 10:37
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Szeretném az első válaszoló figyelmébe ajánlani a második videót az oldalon: [link]
2011. szept. 11. 18:24
 13/27 anonim ***** válasza:
Torghelle Sándor
2011. szept. 12. 15:32
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
színészkedésben a barca világelső, ezt nem lehet eltagadni tőlük! :D Lehet hogy a számok alapján messinek több gólpassza volt, de sokkal többet önzőzik olyan helyzetben, melyből 100%os ziccer lehetne. Ronaldo meg néha rálövi ha van remény, ha nincs. Messi társak nélkül nem sokat ér, Ronaldo többet.
2011. szept. 12. 16:19
 15/27 anonim válasza:
69%

[link]

Haáháá ez mekkora :D

Első vagyok:Azthiszem,kicsit bunkón fogalmaztam meg a válaszomat:Szóval,Ronaldo is jól tud focizni,csak Messi stílusa jobban tetszik.

Lány vagyok,kort nem írok,mert jobban jártok :D

2011. szept. 12. 17:33
 16/27 anonim válasza:
75%
mindkettö jo a maga nemeben, de teny, hogy ronaldo tobb helyzetben bizonyitott, mig messi szinte vegig a barcaban volt es mas csapatban talan vege lenne...
2011. szept. 12. 18:58
 17/27 ✮ʝօк&# ***** válasza:
55%

Emberek.Teljesen felesleges vitatni, hogy mi lenne ha Messi nem a Barcában játszana.Teljesen felesleges vitatni, hogy a PL-ben összetörnék őt.Teljesen felesleges azt mondani, hogy nem teljesít a válogatottban.Olimpiát nyert.CR7 nem nyert olimpiát.Messi úgy és ott jó ahol van, és valószínűleg ott is marad,majd ha Xavi kiöregedik a fociból, meglátjuk mi lesz.(addigra amúgy már a Barca egyértelmű vezére lesz).

Ronaldónak nyilván jobbak az adottságai, ezt a vak is látja.Nem kell azzal jönni, hogy egy-egy ellen Ronaldo győzne, meg hogy Messi csak társakkal jobb.A focit nem egyedül játsszák hanem 11-en.Amúgy meg nincs értelme vitatni hogy Messi hol és hogy játszana, amíg nem láttuk máshol játszani.

Mivel Messi fiatalabb és az eredményei is jóval felülmúlják Ronaldóét, azt mondom ő a jobb, de csak egy hajszállal mert Ronaldónak sokkkal jobbak a testi adottságai.(Ugyanakkor sztem csak a pénz hajtja, ha kapna 20 Millió Eurós fizut, sprintelne az emirátusokba.)

2011. dec. 26. 08:57
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

Mivel se Barca, se Real, se Messi, se Ronaldo fan vagyok megpróbálok elfogultság nélkül dönteni.

A Barcelonának jobb kerete van mint a Realnak, Ronaldo mégis számokban nagyjából ugyanazt hozza amit Messi (ez ebbe a vitába elég döntő statisztika lehet), viszont akárhányszor egymás ellen játszanak Messi mindig megmutatja miért őt tartják sokan jobban (bár ez inkább a csapat miatt van). A válogatottba egyikőjük se nyújt olyan kimagaslót mint a klubcsapatba. Ronaldonak jobb a testfelépítése ez egyértelmű, és látványosabb is. Sokan mondják, hogy Messit összetörnék Angliában...hát játszott ő már az utóbbi évek legjobb angol csapata ellen két bl. döntőt is, és egyik meccsen se tudták megállítani, szóval nem olyan biztos, hogy egy másik bajnokságba összetörnék. Ezekből is látszik, hogy elég nehéz dönteni, de mivel Ronaldo több helyen bizonyított, és Messi eddig csak Xavi-Iniesta kettőssel egy csapatban tudott jó lenni én a portugált mondanám jobbnak.

2011. dec. 28. 22:02
 19/27 KoviAti ***** válasza:
57%

Messi felvisz a lakására a barátnőjét hogy egy jót d*gjanak. A lány kimegy a mosdóba, de mire visszatér három férfit lát.

-Mit csinálsz drágám?-kérdi a lány.

-Bocs szivem, de tudod: Iniesta és Xavi nélkül nem tudok teljesíteni.

(Messi kb ennyi)

ez meg a barca: http://www.youtube.com/watch?v=tw5A6T0opD8&feature=youtube_g..

Persze h ronaldo a jobb!!!!!

2011. dec. 28. 23:20
 20/27 lee12 ***** válasza:
62%

mindegyik csapat színészkedik és ronaldo és messi is mind2 en(mondjuk régebben ronaldo többet)

én messi fan vagyok de az tény hogy ronaldo jobban rugja a szabadot és jobban fejel valamint hosszútávon gyorsabb mint messi

azonban a focit 11 en játszák és a barca kerete tökéletes így messi több díjjat tud nyerni

amúgy ronaldot nagyon szeretném ha nem lenne ilyen tapló képe és beképzeltsége

2011. dec. 28. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!