Kismamák akik ikrekkel várandósak, mikor tudtátok meg, hogy ketten vannak a pocidban?
Figyelt kérdés
Hányadik terhességi héten? Volt valami jel amiből következtettél, hogy ikrek. amikor még nem tudtátok biztosan?2013. júl. 21. 09:16
1/11 A kérdező kommentje:
Még csak a héten teszteltem pozitívat, szerencsére jó erős volt a csík! De még kb. 5 hetes lehet, de már hányingerem van, a lányommal jóval később kezdődött! Dokihoz a jövő héten megyek, de azt érzem, hogy ketten vannak!
2013. júl. 21. 09:20
3/11 anonim válasza:
De persze azért mert nem egypetéjüek.
4/11 anonim válasza:
11 hetesen tudtuk meg, addig egyáltalán nem gondoltam rá, hogy ikrek lehetnek.
5/11 anonim válasza:
Igaz, mi lombikosok vagyunk de 5 hét 6 naposan voltam az első uh-n és akkor tudtuk meg. Már dobogott mindkét picur szívecskéje.
6/11 anonim válasza:
Hogy már most hányingered van nem feltétlen jelenti azt,h ikrek. :) A lányomnál nekem is később kezdődött,a második terhességemnél már a kimaradt mensi előtt 1 héttel rosszul voltam ami a 15. hétig megmaradt.
7/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem is élem bele magam! Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 21. 12:15
8/11 anonim válasza:
én 8 hetesen az első ultrahangon.
10/11 anonim válasza:
5 hetes terhesen 1 szabályos petezsákot láttak. (3. terhesség, a kisfiam volt 1 éves akkor, pont tavaly ilyentájt, nnem örültem, el voltam kenődve, nem akartam 3.-at). Aztán dilemmáztam, mi legyen. kb 7 hetesen mentem uh-ra, mikor mondtam a dokinak, hogy nem akarom a babát (nem tudom, hogy döntöttem volna végül, szerintem mindenképp megtartottam volna, de annyira váratlanul jött, nem volt tervben+védekezés mellett lettem terhes), ekkor köldött a doki egy uh-ra, és megszólalt a nő: ketten vannak, ikrek. Első kérdésem: maga viccel? Azt mondta, nem, nézzem csak: és két kis borsószem volt velem szemben. 1 petéjűek, ezért nem is látszódtak az első uh-n. Röhögve jöttem ki a rendelőből - de kínomban. Ez kb. olyan volt, hogy nem akarsz egyet sem, nesze, kapsz akkor kettőt. Most lesznek 8 hónaposak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!