Lehet hogy terhes vagyok ikrekkel?
Sziasztok!
Április 1.-én volt menzeszem,utána 26.-án (3-4 nappal korábban)jött meg ismét.Az elmúlt 3 héten iszonyat fáradság kapott el,főzni,takarítani sem volt erőm,állandóan fáradt vagyok,nem bírok enni,nem kívánok semmit,de a napokban észre vettem hogy növekszik a pocakom(5cm pár nap alatt),keményebb,és szurkál a méhemnél.Először nem is merült fel bennem mert a férjemmel óvszert használunk (tudom attól még lehetek terhes). Tegnap gondoltam hogy hátha...ma sajnos még nem tudtam tesztet venni,majd csak holnap,de addig is érdekelne a véleményetek.Már van egy kisfiam,nála sem voltak különösebb tünetek,csak hogy elmaradt a menzeszem.Se cicifeszülés,se hányás,se semmi...Kérlek írjatok!
És honnan veszed azt, hogy ikrekkel? Már bocs, de ahhoz képest, hogy már van gyereked, elég kis tudatlannak tűnsz. A pocakod még nem növekszik ilyen korán, ezt azért tudnod kéne...
Vegyél tesztet, aztán majd kiderül, de a kérdésedre a válaszom: elég kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
Nem vagyok tudatlan,tanulj meg olvasni!!!!Írtam hogy nagyot nőtt a hasam 5cm!!!!!Az első terhességemnél,nem látszott még ilyenkor és azért is fura mert viszont fogytam 2 kg-ot,(mielőtt közölné valaki hogy hízok!!),és tudom milyen mikor puffadok,ez nem az.Olyan mintha már 10 hetes lenne.
Az értelmeseknek köszönöm a választ,holnap majd kiderül.
Érzem hogy valami nem oké,és ha nem terhesség,akkor valami rossz...
Puffadás, ha terhesség ha nem. Az elején nekem is puffadt volt. Nekem első babám, de meg sem fordult a fejemben hogy alig 5 hetesen látszódnia kéne. MAX még petezsákod lehet vagy 1mm körüli embrió. Remelem érted mire gondolok. Ha 8 gyerek lakna a hasadban sem látszódna meg. Mellesleg a puffadás nálam a terhesség jele volt. Sajna senki nem lat beléd.... Majd a teszt és a doki... Sok sikert
Üdv: 20+2hkm
szia, én ikres vagyok, de nekem a mensesem sehol se volt, szerintem, ha 04.26.-án megvolt, nagyon kicsi az esély, hogy terhes lennél. a ikrekre meg nincs semmi bizonyíték, vagy előjel, nekem pl. elég korán lett pozi tesztem, de egy egybabás barátnőmnek is. a poci meg puffadás, ha ikrek, ha baba, ha nem, jól írják.
nekem, hiába ikrek, az 5. hétig semmi tünetem nem volt, akkor is csak a fáradtság, aztán a 7-8. héttől lett hányinger stb. pocakom hamar felpuffadt ugyan, de nem ilyen korán.
remélem segítettem, tesztelj:)
16+2 h ikres km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!