Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok...

Lehet hogy terhes vagyok ikrekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Április 1.-én volt menzeszem,utána 26.-án (3-4 nappal korábban)jött meg ismét.Az elmúlt 3 héten iszonyat fáradság kapott el,főzni,takarítani sem volt erőm,állandóan fáradt vagyok,nem bírok enni,nem kívánok semmit,de a napokban észre vettem hogy növekszik a pocakom(5cm pár nap alatt),keményebb,és szurkál a méhemnél.Először nem is merült fel bennem mert a férjemmel óvszert használunk (tudom attól még lehetek terhes). Tegnap gondoltam hogy hátha...ma sajnos még nem tudtam tesztet venni,majd csak holnap,de addig is érdekelne a véleményetek.Már van egy kisfiam,nála sem voltak különösebb tünetek,csak hogy elmaradt a menzeszem.Se cicifeszülés,se hányás,se semmi...Kérlek írjatok!

2013. máj. 12. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
tesztelj és megtudod nem látunk bele a hasadba.
2013. máj. 12. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

És honnan veszed azt, hogy ikrekkel? Már bocs, de ahhoz képest, hogy már van gyereked, elég kis tudatlannak tűnsz. A pocakod még nem növekszik ilyen korán, ezt azért tudnod kéne...

Vegyél tesztet, aztán majd kiderül, de a kérdésedre a válaszom: elég kicsi az esélye, hogy terhes legyél.

2013. máj. 12. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
majd a teszt után írj :)
2013. máj. 12. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha megjött a mensid kicsi az esélye, de elehtsz. De miért lennének ikrek, persze az sem lehtetlen, de ezt miből gondolod?
2013. máj. 12. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
szerintem csak felpuffadtál,és beképzeled.
2013. máj. 12. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Miért pont ikrekkel??
2013. máj. 12. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem azért gondolja a kérdező, hogy ikrekkel, merf növekedett a hasa. Nekem is nagy pocakom volt, már a 12.héten és senki sem hitte el, hogy egy baba lakik benne :) az elején 6.héten erősen puffadt voltam, szóval most is lehet csak a puffadás magában, vagy lehet, van baba is és puffad is.
2013. máj. 12. 15:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tudatlan,tanulj meg olvasni!!!!Írtam hogy nagyot nőtt a hasam 5cm!!!!!Az első terhességemnél,nem látszott még ilyenkor és azért is fura mert viszont fogytam 2 kg-ot,(mielőtt közölné valaki hogy hízok!!),és tudom milyen mikor puffadok,ez nem az.Olyan mintha már 10 hetes lenne.

Az értelmeseknek köszönöm a választ,holnap majd kiderül.

Érzem hogy valami nem oké,és ha nem terhesség,akkor valami rossz...

2013. máj. 12. 15:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Puffadás, ha terhesség ha nem. Az elején nekem is puffadt volt. Nekem első babám, de meg sem fordult a fejemben hogy alig 5 hetesen látszódnia kéne. MAX még petezsákod lehet vagy 1mm körüli embrió. Remelem érted mire gondolok. Ha 8 gyerek lakna a hasadban sem látszódna meg. Mellesleg a puffadás nálam a terhesség jele volt. Sajna senki nem lat beléd.... Majd a teszt és a doki... Sok sikert

Üdv: 20+2hkm

2013. máj. 12. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

szia, én ikres vagyok, de nekem a mensesem sehol se volt, szerintem, ha 04.26.-án megvolt, nagyon kicsi az esély, hogy terhes lennél. a ikrekre meg nincs semmi bizonyíték, vagy előjel, nekem pl. elég korán lett pozi tesztem, de egy egybabás barátnőmnek is. a poci meg puffadás, ha ikrek, ha baba, ha nem, jól írják.

nekem, hiába ikrek, az 5. hétig semmi tünetem nem volt, akkor is csak a fáradtság, aztán a 7-8. héttől lett hányinger stb. pocakom hamar felpuffadt ugyan, de nem ilyen korán.

remélem segítettem, tesztelj:)

16+2 h ikres km

2013. máj. 12. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!