Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok...

Lehet hogy terhes vagyok ikrekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Április 1.-én volt menzeszem,utána 26.-án (3-4 nappal korábban)jött meg ismét.Az elmúlt 3 héten iszonyat fáradság kapott el,főzni,takarítani sem volt erőm,állandóan fáradt vagyok,nem bírok enni,nem kívánok semmit,de a napokban észre vettem hogy növekszik a pocakom(5cm pár nap alatt),keményebb,és szurkál a méhemnél.Először nem is merült fel bennem mert a férjemmel óvszert használunk (tudom attól még lehetek terhes). Tegnap gondoltam hogy hátha...ma sajnos még nem tudtam tesztet venni,majd csak holnap,de addig is érdekelne a véleményetek.Már van egy kisfiam,nála sem voltak különösebb tünetek,csak hogy elmaradt a menzeszem.Se cicifeszülés,se hányás,se semmi...Kérlek írjatok!

2013. máj. 12. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én a harmadik babámat várom, 5.héttől olyan puffadás volt rajtam hogy nem igaz, 2szer akkora volt a hasam mint alapban, iszonyú rosszul voltam , émelyegtem hánytam 8 hétig egyfolytában, olyan fáradt voltam hogy alig tudtam magamról, este 7kor lefeküdtem a gyerekekkel egy időben, mint az élőhalott olyan voltam. Voltam már terhes 2 szer és az AGYAMMAL tudtam hogy ilyen korán nem lehetnek erős tüneteim mégis így volt ráadásul 9. dpon lett pozitiv a teszt szóval meg voltam győződve hetekig hogy ikrek.

De persze nem ikrek:)

2013. máj. 12. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi újság? Voltál dokinál?
2013. máj. 23. 07:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm az érdeklődést.Hát nem vagyok terhes,endometriózisom van... 2 hét múlva műtenek...jól benéztem!!!! :-(((((

2013. máj. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!