Van olyan kismama, aki az előző terhességből még megmaradt túlsúllyal kezdte a következő terhességet? Le tudtatok fogyni utána?
60-al kezdtem, lettem 92kg mire szülni mentem. A lányom 1 éves korára lementem 70 kilóra, de 3 év alatt feljött 15 kg.
A második terhességet 85-el kezdtem, 106-ál mentem szülni. Most 9 hónapos a fiam, 96 kg vagyok.
Ez van, igazából már úgy látom Kövéren is lehet csinos trendi az ember jól megválasztott ruhákkal, s 55 kilóval is lehet slampos, lepukkant egy nő, ha nem jók a ruhái.
A férjem így is úgy is szeret, s most is nap mint nap azt mondja szél vagyok...
Őszintén, szerintem nem hiszem,hogy le lehet. Én a fiam előtt híztam sokat és a terhesség alatt is rengeteget. Nagyon kemény diétával, tornával kb. másfél év alatt leadtam 40 kg-ot. DE! Pont mondtam a férjemnek valamelyik nap,hogy tuti,hogy a második gyereknél már nem menne, ezért nagyon oda kell figyelnem,hogy mekkora súllyal esek teherbe és hogy ne zabáljak folyamatosan a terhességem alatt.
Nem gondolom magam túl korosnak (31), viszont anno 20 évesen is dobtam már le nagyobb súlyt, akkor 22 kg-ot. Ezt addig tartottam is. Viszont megfigyeltem,hogy hiába csinálom ugyanazt a diétát, hiába sportolok annyi, sőt még többet, soha a büdös életben nem fogom azt a súlyom elérni. Ez van, öregszünk, változik a szervezet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!