Küszködik valaki aranyérrel? Nekem már kb 6 éve kint van, vissza már nem megy! De egy pár napja jobban kijött és fáj is néha! Mit tudtok ajánlani rá? 23 hetes kismama!
Nekem is kinn van évek óta. nekem a Spertit ajánlották terhesség alatt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azért nehogymár az legyen, hogy ha elmész egy dokihoz és megkéred, hogy műtsön meg, nem teszi, mert ez még nem az a kategória, aminél muszáj bevatkozni. Az nem számít, hogy évekig szenved vele az ember? Én másik orvost keresnék, legalább terhesség után kezdjenek vele valamit, mert lehet, nem csak a karfiol méretűt kell kezelni.
A Hemorid krém jó, mert hűsít és csillapítja a fájdalmat, amúgy meg, mivel 6 éve küzdesz vele, gondolom ismersz minden praktikát. Életmód váltás: sok folyadék és rost, semmi erőlködés a WC-n, tartsd tisztán a területet, langyos kamillás ülőfürdő, és próbálgathatod visszanyomni, hátha ideig-óráig benn marad, addig sem annyira kellemetlen. Hemoclin gélről olvastam még jókat, erősíti a vénák falát, úgyhogy kúra szerűen alkalmazva talán segíti, hogy ritkábban, vagy ne jöjjön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!