29 hetes Kismama vagyok. Sajnos elég durván kijött a gombás fertőzésem. Holnap megyek Dokihoz. Ez nagyon nagy baj? Gondolom, igen, mert hallottam, hogy szülést is indíthat. Ez igaz?
Kérlek segítsetek, tudom, honlapig már nem sok idő van, de nagyon ideges vagyok. Köszi a válaszokat, tanácsokat, tapasztalatokat.
Kellemes Babavárást Mindenkinek.
A KEZELETLEN fertőzés indíthat szülést. Ha kezelik, akkor nem.
Én pl úgy jártam, hogy a 32. héten még nem volt semmi bajom, a vizsgálaton az orvos nem látott semmit, a 36, héten meg megreped a magzatburok egy hüvelyi fertőzéstől, amit az előző vizsgálat óta szedtem össze. Meg is szültem másnap.
Csak akkor lenne gond, ha sokaig huznad az idot. Amikor az elso babamat vartam, akkor nekem is volt gombas fertozesem ketszer is. Az elso alkalommal nagyon megijedtem, mert elotte sohasem volt. Hivtam a doki gozerovel beparazva, azt mondta, hogy probaljam ki a Canesten Duot, ha nem segit, akkor menjek el es megnez, ir egyebet. A Canesten segitett, par nap mulva mar kutya bajom nem volt. Annyit tettunk meg, hogy szuneteltettuk a szexet egy hetig, nehogy a parom eszrevetlenul visszaadja, ha atment hozza.
A 2. alkalom par honappal kesobb volt, akkor mar egybol Canestennel kezdtem es ismet segitett. A 2. terhessegnel nem volt ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!