Ha úgy gondolom, hogy fertőzésem van, akkor kell a dokihoz menni? Vagy ráér egy hetet? 22-23 hetes vagyok
Menj dokihoz,mert a felszálló fertőzés vetéléshez vezethet.
Nem akarlak megijeszteni,de menj el mihamarabb
Juj én is igy voltam, a doki szart rá hogy mit mondok és nem akarlak megijeszteni de koraszülésem lett:(
Állj a sarkadra,én is azt tenném ha visszacsinálhatnám:(
ó... :(
Hát minden esetre bejelentkeztem ma estére. Csak azt nem értem, hogy magánban járok hozzá, 7000 ft (vidéken), azért szerintem nem kevés pénz, pláne, hogy kb csak azt fizetem ki, hogy nem kell sokat várni, mert szülésnél itt nincs lehetőség dokit fogadni, és így is nekem kell könyörögni egy kenetért??? Majd írok mit mondott. Néha kenegetem canestennel, remélem nem ártok vele.
De van, csak tudod kicsi város... És utána olyan kínos. Jövő héten kéne mennem, így akkor egy héttel előre hoztuk.
Írd meg mindenképpen! Milyen tüneted volt?
Szia!
Nekem lassan egy hónapja nem tudják kikezelni a strepp B-t...most megyek vissza megint csütörtökön a dokihoz, mert megint rossz a kenetem...szóval szerintem is lásson minél előbb doki, mert vannak nagyon makacs bacik..:S
23+2 hetes kismami
Hát nekem is azt mondta, hogy gombás gyuszi, és mikogan kúpot, meg kenőcsöt írt fel. Ma váltom ki. Remélem használ, úgy félek, hogy nehogy baj legyen belőle. Egyszer az első babával is volt hasonló, akkor rózsaszínes volt a folyás, nagyon megijedtünk. A kórházban kb lebasztak, hogy mért nem előbb jövök, mért mikor már ennyire durva a fertőzés. Előtte semmi tünetem nem volt. Akkor is azt mondták gomba, és nem az volt... mivel a canesten kúp nem hatott rá semmit, utána kaptam mást, és akkor lett jó. Szóval nem vagyok teljesen nyugodt, bár a doki szerint nem vészes a helyzet, enyhe gyulladás, úgy fogalmazott.
Viszont megtudtuk hogy lány!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!