Székesfehérváron hol van 4d-s, JÓ ultrahang? Ajánlanátok nekem valamit? 23 hetes vagyok,25 hét környékén szeretnénk menni, gondolom mostmár illene bejelentkezni rá.
Figyelt kérdés
Ha írtok, légyszi azt is írjátok meg, hogy mennyibe kerül.2011. szept. 30. 08:52
1/7 anonim válasza:
én a kórházban voltam.10.000.ft-ba került,kaptunk dvd-t, meg 6képet.28hetesen voltunk, elötte 3héttel jelentkeztem be.
de a sziget utcában és a gyümölcs utcában van még 4d,ha jól tudom.ottani árakat nemtudok.
2/7 anonim válasza:
És a korházba szép képeket kaptál,és a felvétel is egész jó? Mert mi jövőhéten szeretnénk odamenni. 25 hkm.
3/7 anonim válasza:
Hát én a gyümölcs utcait (Gólyafészek) nem ajánlom. Olvastam itt is, hogy Pesten ugyanennyiért közel 1 órás babamozit kapsz, DVD-vel, fényképekkel, innivalóval, és nem kell várakozni. Fehérváron (én is voltam a Gólyafészekben, saját tapasztalat) 11000 Ft, ebben csak a DVD van, a fénykép (1db) plusz 500, és 11(!!!!!) perces lett a video. Végigdarálta a doki, mi hol van, meg megerősítette milyen nemű a babám, de ennyi. És vártunk vagy 3/4 órát, csúszott a rendelés. Pedig időpontra mentünk.
5/7 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.
én meg vagyok elégedve a kórházival, az újjakat is megszámoltuk, szóval nem lett "ledarálva az előadás".
7/7 anonim válasza:
A barátnőm a Gyümölcs utcában volt, és nagyon megbánta.
Én Pesten voltam úgyhogy azt nem ajánlgatom, ha Fehérvárra akarsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!