6 hetesen húgyúti fertőzésem van. Olvastam D-mannózról. Hat? Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 08:42
1/7 anonim válasza:
Szia! Én mindenféleképpen orvoshoz mennék! Addig nem vennék be semmit...
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál...
De 6 hete nem múlik
2010. nov. 29. 09:02
3/7 anonim válasza:
És mit mondott?
Urológusnál voltál vagy nőgyógyásznál?
Azért megnézetném magam mással is.
A zsúrló teát is kipróbálhatod!
4/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál voltam. Felírt egy újabb tenyésztést. De érzem, hogy nem múlik...
2010. nov. 29. 09:48
5/7 anonim válasza:
A húgyúti fertőzés urológiára tartozik, mindenképp menj mielőbb, nehogy súlyosabb legyen, ráhúzódjon a vesédre, stb.
Nekem 4-5 hetesen volt vesemedence-gyulladásom, terhesség alatt is szedhető antibiotikumot írtak rá.
A penicilines antibiotikumok (pl zinnat) bármikor szedhetők a terhesség alatt, és nem ártanak egyáltalán a babának, ellenben egy esetleg tovább terjedő, netán lázzal járó fertőzéssel...
6/7 anonim válasza:
igen én is megmutatnám magam urológusnak, elvégre z az Ő szakterülete. Elmehetsz sztk-ba is. Mondd hogy terhes vagy. Jobbulást!
7/7 anonim válasza:
Nagyon sok esetben a húgyúti fertőzést valamilyen hüvelyi fertőzés okozza. Az orvosok nem vizsgálnak ki minden fertőzésre, általában csak három kórokozót nézetnek meg a laborban, ami nem elég. Le kell vetetni a nőgyógyásszal a többi fertőzésre is, a legtöbb nődoki nem is ért hozzá, olyat kell keresni, aki foglalkozik ilyesmivel. Illetve, egyetértek, ha nem találnak semmit vagy közben is, elmehetnél urológiára is. Muszáj teljesen kivizsgálni magadat, mert rengeteg fertőzés van, ami vetélést is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!