36 hetes kismama vagyok. Ma vettem észre, hogy a nemi szervemen kijött néhány apró kis dudor. Mitől lehet? A babának ugye nem árthatnak?
Szerintem akkora gond nem lehet, ha nem viszket, nem büdi.
De dokihoz ha mész mindenképp említsd.
Ezt sajnos mi nem fogjuk tudni neked megmondani, hogy mik lehetnek. Ha mész NST-re, feltétlenül említsd meg a dokinak, és kérj vizsgálatot, főleg ha viszketnek, vagy fájnak... De szerintem lehet pattanás is, de kicsi az esélye, mert nem jön ki sztem egyszerre több. Doki mindenképp, csak ő tudja megnézni és megmondani, hogy mik azok...
37+4 hkm
3-asnak! Hogy tudna 36 hetesen, nagy pocakkal fazonírozni? Te voltál már terhes? Én már régóta le sem látok oda, alig tudok zoknit, nadrágot fel-levenni, nemhogy odalenn borotválkozni... Eddig persze csináltam én is, de mióta ott a pocak, hagytam... A férjem sem panaszkodott rá...
37+4hkm
3as vagyok! igen most várom az első babánkat...
igaz hogy még kicsi a pocim, de meg lehet oldani pl: tükörrel, vagy esetleg a párja segített be.
rosszul esett, hogy egyből támadtál... nekem ez jutott eszembe, segíteni próbáltam csak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!