Terhesség alatt hogyan tudtatok leszokni a cigiről? Elaktromos cigivel próbálkoztatok? Arról mi a véleményetek?
16 hetes vagyok,a 2.babámat várom,az elsőnél le tudtam tenni rögtön a teszt után a cigit,most a másodiknál nem tudom mi van,úgy kívánom a cigit,hogy nem tudom elmondani.
Az első terhességemnél a fagyit kívántam nagyon.
Most napi negyed szálat szívok,nikotin tapaszt nem akarok,mert akkor egész nap megy a szervezetembe a nikotin.
Elektromos cigin gondolkodom.Vélemények??
Az is káros, a benne lévő likvid miatt.
Úgy, hogy elhatározod: leteszed. Ezt máshogy nem lehet. A napi negyed szál az meg pont annyi, amiért nem éri meg rágyújtani. - én ezt magyaráznám be magamnak a helyedben.
Jézus...mi az a likvid??Hát,amennyire utána néztem az elektromos ciginek,azt írták,hogy "dohányozz egészségesen".:)
Szóval,hogy nincs benne káros anyag...
Első terhességnél a pozi teszt után már nem gyújtottam rá. Még egy darabig hiányzott, aztán jött a hányinger és rágondolni sem tudtam többé.
Most, a másodiknál olyan korán kezdődött az émelygés, hogy még pozi tesztem sem volt, de már nem kívántam a cigit.
Remélem már nem szokom vissza rá soha. :)
hát,én is az elsőnél nagyon rosszul voltam,hányinger,émelygés,akkor könnyebb volt,most abszolút nem voltak rosszullétek,tök jól érzem magam.:)
ja,meg elfelejtettem írni,hogy ugye imádok a párommal sörözni,amikor az első babánkat vártam,akkor onnantól alkoholmenteset ittam,akkor a cigi nem kellett,most fordítva,amióta terhes vagyok,1 korty sört se ittam,alkoholmenteset persze,most meg a cigi "kell".:)Elég fura.Gondoltam,a cigit is ki tudnám váltani,hogy ne hiányozzon annyira.
Ja,csak heti 1,max 2 alkalommal ittam meg 1 üveg sört,nem vagyok ám alkesz,de az olyan jól esett a nyári 40 fokba.:)
Mert szerinted mit szívsz az elektromos cigivel?
ajánlom figyelmedbe, amit mondjuk a google-val te is kikereshettél volna:
ott van, hogy nem egészséges..
mondjuk te legalább nem kérdezed, és nyugtatod magad, hogy ugye a placenta megszűre-e...
nekem sok ismerősöm próbálta az elektromost, de plusz költségen túl semmit nem tudott nyújtani, senkinek nem sikerült vele a leszokás.
Én ezt a módszert ajánlom, ez inkább mentális, mint gyakorlati, de én ezzel tettem le a cigarettát két évvel a gyerek vállalás előtt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!