Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt hogyan tudtato...

Terhesség alatt hogyan tudtatok leszokni a cigiről? Elaktromos cigivel próbálkoztatok? Arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok,a 2.babámat várom,az elsőnél le tudtam tenni rögtön a teszt után a cigit,most a másodiknál nem tudom mi van,úgy kívánom a cigit,hogy nem tudom elmondani.

Az első terhességemnél a fagyit kívántam nagyon.

Most napi negyed szálat szívok,nikotin tapaszt nem akarok,mert akkor egész nap megy a szervezetembe a nikotin.

Elektromos cigin gondolkodom.Vélemények??

2014. máj. 28. 10:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hát,én igazából a cigiről nem akarok leszokni végleg,nem is akartam soha,csak a terhesség alatt akarom "szüneteltetni".Szóval,ilyen "ideiglenes" megoldás kéne,nem végleges.:)

Amikor elapadt a tejem,akkor kezdtem el megint dohányozni,akkor kint a teraszon,amíg a babám aludt.De amíg jól esik a dohányzás,addig eszembe se jut leszokni róla.:)

2014. máj. 28. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Pedig a pocakodban levő babóca elég erős indoknak kellene lennie. Most nem csesztetésképp, tényleg nem, de ideiglenes megoldáson se törd a fejed, az e-cigi is lehet olyan káros, hogy öregítse a méhlepényt. Ne a saját szükségleteidet helyezd előtérbe most. Minden a fejedben dől el. Ha nem akarsz, nem gyújtasz rá. Most döntsd el, vagy szívsz valamit, vagy nem. Köztes megoldás nincs, max. neked a gondolat jobb, hogy 'nem olyan káros', pedig az. Mondom ezt úgy, hogy erős dohányos voltam, ahogy megtudtam, hogy jön a baba, még a rendelőben megváltam a cigitől, és vissza is szoktam utána, amikor a lányom 3 éves lett. Pedig nálam erősebb dohányost szerintem nem hordott a hátán a föld.
2014. máj. 28. 12:51
 13/22 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadó,na ez érdekelt,hogy van-e köztes megoldás.De ezek szerint nincs,csak az,hogy lerakom.Köszönöm,erre voltam kíváncsi.:)
2014. máj. 28. 12:58
 14/22 ivilicious ***** válasza:

Én borzasztóan kívánom a sört, alkoholmenteset iszok, néha belecsúszik 1-2korty alkoholos is (pl tegnap párom csapolt,házi meggysörét muszáj volt megkóstizni )

De. Szerintem te nagyon keresed a kifogásokat a cigire. Hidd el, nekem is jól esne egy szál,de nem keresem a kifogásokat,csak eszembe jut,hogy szegény...mit mérgezzem már most,meg mi van,ha a méhlepény túl hamar elöregszik? sosem bocsátanám meg magamnak, egy kis önsanyargatás belefér.

2014. máj. 28. 13:03
 15/22 ivilicious ***** válasza:
persze úgy vagyok vele,hogy szoptatás után biztos rá fogok gyújtani..VAGY ki tudja! lehet nem:)
2014. máj. 28. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:

hát nem tudom szerintem aki egyszer lerakja összeteszi a két kezét nem értem miért szoknál vissza..nincs helye annak a heti 3000 Ftnak?? mert akkor mondok egy számlaszámot, oda nyugodtan utalhatod....:)

én 2 éve szoktam le, és bár nem tellik el nap kb hogy ne gondolnék a cigarettára, mégis borzasztóan örülök hogy megszűnt a stressz amiatt hogy beteg leszek tőle és amiatt hogy folyik ki miatta a markomból a sok pénz..

szerintem gondold ezt át, szokj le a magad és a babó érdekében és eszedbe ne jusson visszaszokni. Már a babó miatt is..főleg ha szeretnéd vele az idős korod is együtt tölteni, egészségben, beszélni az unokáidhoz, stb

2014. máj. 28. 13:05
 17/22 A kérdező kommentje:

kedves ivilicious!

Ezaz,te a sört kívánod,mint én az 1.terhességemnél,én is alkoholmenteset ittam,most a cigit kívánom,arra voltam kíváncsi,hogy tudok-e úgy cigizni,hogy ne ártsak a babának.

Ahogy te a sört iszod.Én mondjuk alkoholosat 1 kortyot se ittam terhesen,de abból nyugodtan meg lehet inni 1 pohárral,nem árt.Csak mondom.Na,én a cigit kívánom most annyira,mint te a sört.ennyi.

2014. máj. 28. 13:08
 18/22 A kérdező kommentje:

kedves utolsó,én nem vagyok láncdohányos,azért gyújtok rá,mert jól esik.

Én töltött cigit szívok,1 nagy zacsival veszek,ami 3000 forint,de ez kitart 1-másfél hónapig.Plusz a hüvely kitart kb. 2 hónapig.

Úgyhogy én nem hetente,hanem 1-2 havonta költök rá 3000 ft-ot,csak mondom.

Szóval,nem megyünk tőle anyagi csődbe.:)

de gondolom,most,hogy te leraktad,biztos gazdag vagy,és úszkálsz a pénzbe....

2014. máj. 28. 13:14
 19/22 A kérdező kommentje:

meg kedves utolsó,mi baja is lenne a babának attól,hogy én visszaszokok szoptatás után????Ezt magyarázd el nekem légyszives,mert nem értem.:)

Kint gyújtok rá,mikor alszik.Nem értem,attól hogyan árthatnék neki.:)

2014. máj. 28. 13:16
 20/22 anonim ***** válasza:

nem, nem vagyok dúsgazdag, de beljebb vagyok havi 10 000 Ft-al (én annyit költöttem rá két évvel ezelőtt és azóta ha jól tudom, duplájára emelkedett). De nem is ez a lényeg, hanem hogy nekem stresszt okozott az, hogy le kellene szokni mert nem egészséges, meg az hogy sokba kerül, rendesen ideges voltam tőle, eljutottam arra a pontra amikor már jobban le akartam tenni mint rágyújtani.

Remélem, nálad is eljön egy ilyen pont, mert borzasztó hülyeségnek tartanám ha visszaszoknál rá, ha egyszer leteszed, talán most még nem így látod, de amikor majd tönkre mennek a hangszálaid, nem tudsz beszélni, vagy épp rákot kapsz, vagy csak fájni fog a tüdőd 3 perc kocogástól, vagy csak 60 évesen visszagondolsz, hogy mi mindenre költhetted volna azt az évi 40-50 000 ft-ot, majd lehet hogy másként gondolod.

De amúgy én nem bántásból írtam, a válaszod alapján talán annak vetted, én is utáltam mikor a leszokással maceráltak, és ki vagyok rajta mikor olyan osztja az észt aki sose dohányzott...

2014. máj. 28. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!